עוגת פרג לימון בישול איטי
עוגת פרג לימון לבישול איטי היא עוגת פרג צמחוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 488 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, שמנת, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בישול איטי לימון פרג עוגה, עוגת פרג לימון בישול איטי, ו לימון פרג עוגת ברים בסיר איטי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב את הקמח, קמח תירס, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח. בקערה של מערבל חשמלי, להכות את החמאה ו 1 1/4 כוסות של סוכר מגורען על בינוני גבוה עד חלקה.
מוסיפים את הביצים ומכים עד רכות, 2 דקות.
מוסיפים את השמנת החמוצה, וניל, גרידת לימון ופרג ופעימה לשלב. להפחית את המהירות נמוכה לאט לשלב את תערובת הקמח.
מניחים פיסת נייר קלף 15 אינץ ' בקערה של סיר איטי, נותן עודף לבוא הצדדים.
להעביר את הבלילה לתוך הקערה של סיר איטי. הגדר את התנור גבוה ומבשל, מכוסה, עד סט ושיפוד מוכנס במרכז יוצא נקי, על 2 1/2 שעות.
מערבבים את מיץ הלימון ואת הסוכר המגורען שנותר בקערה ומטפטף באופן שווה על גבי העוגה. מחזיק את נייר הקלף, מעביר את העוגה למתלה.
תנור חום ל 350 F. בצע את המתכון לעיל באמצעות מחבת 9-by-13 אינץ חמאה.