עוגת קופסת קרח עם פרוסה ואופים סנדיס חמאת בוטנים
מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 811 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 64 גרם שומן למנה. 1 אדם התרשם מתכון זה. גשו לסופר וקנו סודה לשתייה, קונדיטורים " סוכר, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות ו 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 31%. הציון הזה די גרוע. נסו פורסים ואופים סנדיס חמאת בוטנים, כריכי גלידה עם פרוסות ואופים סנדיס חמאת בוטנים, ו לא לאפות עוגת חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד קמח לכל מטרה, סודה לשתיה ומלח בקערה בינונית. מילואים.
שלב את החמאה, חמאת הבוטנים והסוכר החום הבהיר בקערה בינונית אחרת. מקציפים במיקסר חשמלי עד שהוא בהיר ואוורירי, כ -2 דקות.
הניחו אותו על פיסת ניילון באורך של כ -18 סנטימטרים. השתמש בידיים שלך כדי ללטף את הבצק ליומן באורך של כ -7 סנטימטרים ו -2 סנטימטרים מסביב.
מגלגלים את הניילון סביב הבצק. סובבו את שני קצוות העטיפה, כמו ממתק, והדקו את שני הצדדים עד שיומן הבצק קומפקטי ועטוף היטב (זה עלול לגרום לבצק להתכווץ ליומן בגודל 6 אינץ 'במקום יומן בגודל 7 אינץ', אבל זה בסדר). תוחבים את הקצוות המעוותים מתחת לבצק ומקררים עד המשרד, לפחות 2 שעות.
כשמוכנים לאפות את העוגיות, חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס וסדרו 2 מתלים באמצע התנור. מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
מוציאים את הניילון מהבצק ומשתמשים בסכין משוננת כדי לפרוס את הבצק לסיבובים בעובי 1/8 אינץ'.
הניחו את הסיבובים במרחק של כ -1 אינץ ' זה מזה על ניירות האפייה, כ -12 עוגיות לכל תבנית. לחץ על בוטן חצוי למרכז כל עוגיה. אם הבצק עדיין קר מאוד, הוא עלול להיסדק מעט סביב הבוטן. כל שעליך לעשות הוא להשתמש באצבע כדי לדחוף קלות את הבצק בחזרה.
אופים את העוגיות עד שהקצוות משחימים קלות מאוד, 10-12 דקות. באמצע הבישול, סובבו את ניירות האפייה מלפנים לאחור ומלמעלה למטה.
מצננים מעט את העוגיות על ניירות האפייה למשך 5 דקות ואז מעבירים למתלה קירור ומצננים לחלוטין.
מניחים את השמנת הכבדה והסוכר של הקונדיטור לקערת ערבוב גדולה ומשתמשים במיקסר ידני כדי להקציף עד לשיאים נוקשים.
מרפדים תבנית כיכר של 1.5 ליטר בניילון. עטיפת הפלסטיק צריכה לעלות על דפנות תבנית הכיכר ולתלות לפחות 2 אינץ ' יתר על המידה. בתחתית תבנית הכיכר, הניחו 5 עוגיות עם הפנים כלפי מטה בשכבה אחת. העוגיות צריכות לגעת אך לא מעל הברכיים.
מורחים 1 כוס קצפת באופן שווה על העוגיות. המשך בתהליך שכבות זה 3 פעמים נוספות.
מניחים את 4 העוגיות האחרונות על הקצפת ומעליהם את העוגיות עם כל הקצפת שנותרה. מקפלים את ניילון הניילון מעל החלק העליון של תבנית הכיכר כך שכל השכבה העליונה תתכסה. מקררים לילה.
ממש לפני ההגשה מקציפים יחד את החלב, הסוכר של הקונדיטור וחמאת הבוטנים עד לקבלת תערובת חלקה בקערת ערבוב.
להגשה, הפוך את עוגת קופסת הקרח לפלטה והסר את הניילון.
מזלפים את הזיגוג על כל החלק העליון של עוגת הקרח. שמור זיגוג חמאת בוטנים נוסף כדי לטפטף על פרוסות בודדות.