קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות6
מגזין

עוגת קפה המערבולת דובדבן של Smucker

עוגת קפה המערבולת דובדבן של Smucker
עוגת קפה המערבולת דובדבן של Smucker® היא צמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לכם שמרים, מלח, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 39%. נסו עוגת דובדבן מערבולת קפה, עוגת דובדבן מערבולת קפה, ו עוגת מערבולת קפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1-1/4 כוסות חלב, מלח, סוכר מגורען, וקיצור בסיר קטן רק לרתיחה; מגניב לפושר (105 מעלות F עד 115 מעלות F).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
מערבבים בשמרים; תערובת העברה לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
מוסיפים כוס אחת של הקמח לתערובת החלב; מכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
מוסיפים ביצים ווניל, מכים היטב. מערבבים מספיק קמח כדי להפוך את הבלילה עבה; לנצח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
5
תן לעלות, מכוסה, במקום חם, ללא טיוטות, עד הוכפל בתפזורת, כשעה.
6
מערבבים הבלילה למטה.
7
יוצקים הבלילה לשני משומן תשעה אינץ מחבתות עוגה עגולות; לתת לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, כשעה. הפוך עיצוב מערבולת על גבי הבלילה עם כפית מקומטת; למלא חריצים עם שימורים, באמצעות 1/4 כוס לכל עוגת קפה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
8
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
אופים עוגות קפה עד הזהב, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
להסיר מחבתות, מגניב על מדפים תיל.
11
למלא חריצים עם שימורים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
12
מערבבים אבקת סוכר, עם מספיק חלב כדי להפוך עקביות זיגוג דק; רסס על עוגות קפה חם.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
13
מפזרים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה