עוגת קפה שקדים ברי ללא גלוטן
עוגת קפה שקדים ברי ללא גלוטן עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 345 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . גשו לסופר וקנו את תערובת הקמח של בטי רייס, אבקת אפייה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עוגת קפה אוכמניות שקדים ללא גלוטן, שקדים ללא גלוטן ועוגת קפה פטל, ו עוגת קפה שקדים-ברי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. גריז וקמח בתחתית בצד של 9 אינץ ' מחבת עוגה עגולה עם קיצור ותערובת קמח.
בקערה גדולה, לנצח 3/4 כוס סוכר מגורען, חמאה רכה וביצה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד רכות. הכה בחלב 1/2 כוס ו 1 כפית וניל רק עד מעורבב. מערבבים תערובת קמח, אבקת אפייה, מסטיק xanthan ומלח.
בקערה בינונית, מערבבים יחד 2 כפות סוכר מגורען וקינמון; מפזרים חצי מתערובת הסוכר מעל הבלילה.
הוסף פירות יער לתערובת הסוכר הנותרת; לזרוק עד מצופה היטב. תערובת פירות יער על הבלילה.
מפזרים שקדים; טפיחה שקדים וגרגרים בקלילות לתוך הבלילה.
אופים 30 עד 40 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי.
בקערה קטנה, לערבב זיגוג מרכיבים עד חלקה ורזה מספיק כדי לטפטף.