עוגת קפה תפוח קוצ'ן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגת קפה תפוח קוצ'ן. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 181 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו תפוח, סוכר, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת תפוחים שיכורה / Kuchen Borracho, תפוח דלעת שמנת חמוצה עוגת קפה עם זיגוג סיידר תפוחים, ו תפוח קוצ'ן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. גריז התחתון ואת הצד של מחבת springform, 9x2 אינץ', או מחבת עגולה, 9x1 1/2 אינץ', עם קיצור.
בקערה בינונית, לנצח 1/2 כוס סוכר, חמאה וביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה על 30 שניות או עד חלקה. מקציפים בביסקוויק.
מורחים על פני התחתון ו 1 אינץ ' עד צד של מחבת.
בקערה קטנה, מערבבים יוגורט וביצה עד חלקה. מערבבים בתפוח; כף מעל הבלילה במחבת.
מערבבים 1/4 כוס סוכר והקינמון; מפזרים מעל תערובת תפוחים.
אופים 45 עד 50 דקות או עד שהמרכז מוגדר והקרום הוא חום זהוב עמוק. מגניב 10 דקות; להסיר את הצד של המחבת.