עוגת קפה Streusel תפוחים
עוגת קפה Streusel תפוחים היא צמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה calumet, וניל, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת קפה Streusel תפוח (ציפוי Streusel פקאן), עוגת קפה Streusel תפוחים, ו עוגת קפה Streusel תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
תפוחים במיקרוגל בקערה ניתנת למיקרוגל בגובה 1 דקות. או עד פריך במכרז; לנקז. מגניב. בינתיים, לערבב 1/2 כוס קמח, סוכר חום וקינמון בקערה בינונית.
חותכים ב 1/4 כוס חמאה קרה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה פירורים גס. מערבבים אגוזים.
מערבבים את הקמח שנותר, אבקת אפייה וסודה לשתייה. מקציפים 1/2 כוס חמאה מרוככת וסוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר עד אור ורך. להתמזג ביצים וניל.
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם שמנת חמוצה, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים תפוחים.
יוצקים למחבת צינור משומן ומשוריין 10 אינץ ' או 12 כוס מחבת צינור מחורץ.
אופים 50 עד 60 דקות. או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות. לשחרר עוגה מהצד של מחבת עם סכין. הפוך עוגה על מתלה חוט; להסיר בעדינות מחבת. עוגה מגניבה לגמרי.