, המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 1121 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 78 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -10 דקות. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה כבדה, בננות, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. נסו פאי גלידת חמאת בוטנים ללא חלב עם קרום עוגיות שוקולד, חמאת בוטנים-עוגת קרם בננה שוקולד, ו עוגת גלידת בננה שוקולד עם קרום חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות פ חמאה עמוק 9 על ידי 2 אינץ ' צלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מטפטפים את ופלי הווניל הכתושים עם החמאה המומסת ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. לחץ על החלק התחתון ומעלה על דפנות צלחת הפאי. פופ בתנור ואופים עד להשחמה קלה, 20 עד 25 דקות. מצננים על רשת כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות קצוצות, אופציונלי (ייתכן שלא תזדקקו לאלה אם הצלחתם להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
זורקים את פרוסות הבננה עם מיץ התפוזים, ומוודאים שכל הפרוסות מצופות. (זה עוזר למנוע מהבננות להשחים.)
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאך
עוגת פאונד חמוציות
4
הניחו את הפרוסות על צלחת מרופדת במגבת נייר וטפחו על כל המיצים העודפים.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
מסדרים מחצית מפרוסות הבננה בשכבה אחת מעל הקרום שהתקרר. מכסים לחלוטין בפודינג השוקולד, מורחים אותו בעזרת מרית אופסט או סכין חמאה. למעלה עם שאר הבננות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגת פאונד חמוציות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
שוקולדים מכוסים בממתקים כחולים או שעועית ג'לי כחולה
6
מפזרים את פירורי הבוטנים השבירים מעל הבננות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת פאונד חמוציות
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
7
מניחים מעל בובות של קרם חמאת הבוטנים ומורחים אותו בצורה אחידה. מצננים את הפשטידה במקרר למשך 3 שעות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) חלבי חלב
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
8
מקציפים את השמנת עד שהפסגות הנוקשות עומדות להיווצר. מקציפים את תמצית השקדים והסוכר עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלי
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
9
מוציאים את הפשטידה מהמקרר.
10
מניחים מעל בובות של הקצפת ומורחים אותה בצורה אחידה. מפזרים חתיכות בוטנים שבירות מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
מקציפים בקערה את הסוכר, אבקת הקקאו והקמח עד שאין גושים. סדקו את הביצים לקערה, הוסיפו את החלמונים והקציפו לעיסה. לאט להקציף 1 כוס חלב עד שהוא משולב באופן מלא, ולאחר מכן להקציף את שנותר 1 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
12
מכניסים את תערובת החלב לסיר ומניחים על אש בינונית. מבשלים תוך הקצפה מתמדת, עד שהוא מתחיל להיראות כמו פודינג, 10 עד 15 דקות. זה יתחיל בועה וזה יהיה להחזיק רך פסגות כאשר אתה להרים את להקציף החוצה. מורידים את החום ומצננים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
13
מקציפים את גבינת השמנת ואת הקונדיטוריםסוכר עם מערבל חשמלי עד חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
14
מוסיפים את הווניל וחמאת הבוטנים, מקציפים עד להטמעה מלאה. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת הכבדה עד שנוצרות פסגות נוקשות. עובדים בקבוצות, מקפידים לא להפיג את הקצפת, מקפלים כף גדולה של קצפת לתערובת חמאת הבוטנים. מקפלים פנימה את יתרת השמנת ב -2 תוספות.