קושימומחה
מוכן ב15 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

עוגת קרם בננה עם אגוזי לוז קצפת ופרלין אגוזי לוז

עוגת קרם בננה עם אגוזי לוז קצפת ופרלין אגוזי לוז
עוגת קרם בננה עם קצפת אגוזי לוז ופרלין אגוזי לוז עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 1065 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך בננות, חמאה, אגוזי לוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: אגוזי לוז ופאי שוקולד עם קצפת וניל, קרפ אגוזי לוז עם דבש קצפת ופירות, ו אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים את הקמח, מלח וסוכר בקערה של מעבד מזון דופק כמה פעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מפזרים חצי מקוביות החמאה על החלק העליון של הקמח ומעבדים במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
מפזרים את החצי הנותר של החמאה על התערובת והדופק עד שהתערובת דומה לקמח תירס גס, עם כמה חתיכות חמאה לא יותר גדולות מאפונה. עם המנוע פועל, להוסיף את החמאה דרך צינור ההזנה ולעבד עד הבצק רק מתחיל לבוא יחד.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
מעבירים למשטח שטוח ולשים קלות עד שהבצק מתחבר. טופס לתוך 2 דיסקים שטוחים, לעטוף בניילון נצמד להכניס למקרר לפחות 1 שעה. (תצטרך רק 1 עבור העוגה; הבצק הנותר יכול להיות קפוא עד 1 חודש.)
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6
לרסס קלות מחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
7
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב של 12 אינץ 'בעובי של 1/8 אינץ' ומתאימים אותו למחבת הטארט.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
8
רול מתגלגל סיכה מעל צמרות של מחבת לקצץ בצק סומק עם חישוקים קלות זין תחתית וצדדים בכל רחבי עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
דַק-דַק-
9
מניחים במקפיא במשך 30 דקות.
10
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מניחים את המחבת על תבנית אפייה. לרסס את הצד המבריק של רדיד אלומיניום 12 וקו את הצד המבריק של הקליפה עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
דַק-דַק-
12
אופים על המדף האמצעי בתנור עד הקרום קובע והופך חום זהוב חיוור, על 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
הסר את נייר הכסף ואת משקולות עוגה ולהמשיך לאפות עד חום זהוב אפוי דרך, כ 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
להעביר את מחבת טארט מתלה אפייה ולתת מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
15
ממיסים את החמאה במחבת סאוט גדולה על חום בינוני-גבוה, מוסיפים 1/2 כפות של סוכר חום ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד שהסוכר נמס והתערובת מקרמלת, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
16
מוסיפים את הבננות ומבשלים עד שהבננות מתחילות להישבר, ומקרמלים משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
17
מוסיפים 2 כוסות חלב, מביאים להתבשל לגרד את החלק התחתון ואת הצדדים של פאן בזהירות להעביר את התערובת לסיר בינוני. מחית את התערובת עם בלנדר טבילה עד חלקה; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
דַק-דַק-
18
בקערה להקציף את הסוכר, עמילן תירס ומלח יחד עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
19
מוסיפים את כוס החלב שנותרה ומקציפים עד ששכבת התירס מומסת.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
20
לטאטא את התערובת לתוך תערובת הבננה ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
21
לטאטא יחד את כף הנותרים של סוכר חום וחלמונים בקערה קטנה עד חלקה. מצקת חלק מהתערובת המעובה לתערובת הביצה כדי למתן את החלמונים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
22
יוצקים את תערובת החלמון לתוך הסיר ומבשלים עד מעובה, 3 עד 5 דקות, לטאטא את כל הזמן. לאחר התערובת התעבה תן לו להגיע לרתיחה בדיוק 1 דקה, לטאטא כמה פעמים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
23
הסר מהחום, להקציף את הג ' לטין הרך ווניל ולמתוח דרך מסננת רשת גסה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
24
מכסים את פני השטח של פודינג עם ניילון לעטוף להתקרר במקרר עד שנקבע, לפחות 4 שעות ועד 12 שעות. לאחר פודינג מוגדר, מקציפים את פודינג בקערה של מערבל לעמוד עם מצורף מקציף במהירות גבוהה עד חלקה, על 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
25
מוסיפים את הקרם הכבד ואת השוט עד אור ורך, כ 20 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
26
להעביר את המילוי אל קליפת העוגה מקורר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
27
מניחים פלסטיק על גבי ולתת צמרמורת במקרר לפחות 2 שעות. תלולית את החלק העליון עם קצפת אגוזי לוז ומפזרים עם כמה אגוזי לוז שביר רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
28
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
29
מורחים אגוזי לוז על תבנית אפייה ואופים עד קלוי קלוי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
30
בואו להתקרר מעט קוצצים גס.
31
מערבבים סוכר ומים בסיר בינוני ומבשלים (ללא ערבוב) על חום גבוה עד שהוא הופך לקרמל ענבר עמוק, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
32
הסר מהחום ומערבבים באגוזי הלוז.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
33
העברה לתבנית אפייה מרופדת בסילפט. מכסים עם סילפט אחר באמצעות מערוך, לגלגל את התערובת רזה ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
34
בואו לשבת עד הקרמל התקשח, כ -20 דקות. פעם קשה, הוסרו מן silpan ולחתוך לחתיכות קטנות, באמצעות סכין שף.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
35
מערבבים קרם, זרעי וניל, סוכר ופראנג ' ליקו בקערה ושוט באמצעות מקציף בלון או מערבל שנערך ביד עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
FrangelicoFrangelico
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

מרכיבים

3בננות בשלות מאוד, קלופים ופרוסים לפרוסות עבות 1/4 אינץבננות בשלות מאוד, קלופים ופרוסים לפרוסות עבות 1/4 אינץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב חמאה קר ועוד במידת הצורךחלב חמאה קר ועוד במידת הצורך43פלפל האבנרואפונה קפואהאפונה קפואה6חלמוניםחלמונים298פלפל האבנרוקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3גיליונותג'לטין, התרכך במים קרים ומים עודפים סחוט החוצהג'לטין, התרכך במים קרים ומים עודפים סחוט החוצה1אוראו ממולאים כפולים1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי3551 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי לוז, עורות הוסרואגוזי לוז, עורות הוסרו591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כבד קרקרם כבד קר3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקרם כבד קרקרם כבד קר3קרום: פירורי קרקר גרהםסוכר חום בהירסוכר חום בהיר7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרלחמניות לבנותלחמניות לבנות0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מלח משובחמלח משובח1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מלח ים משובחמלח ים משובח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה1גבינת פרמזן מגוררתסוכר superfineסוכר superfine4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח170פלפל האבנרוחמאה קרה ללא מלח, חתוכה לקוביות קטנותחמאה קרה ללא מלח, חתוכה לקוביות קטנות1שעועית וניל לפצל, זרעים גירדושעועית וניל לפצל, זרעים גירדו1אוראו ממולאים כפוליםתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®2קרום: פירורי קרקר גרהםFrangelicoFrangelico