עוגת קרם בננה עם אגוזי לוז קצפת ופרלין אגוזי לוז
עוגת קרם בננה עם קצפת אגוזי לוז ופרלין אגוזי לוז עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 1065 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך בננות, חמאה, אגוזי לוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: אגוזי לוז ופאי שוקולד עם קצפת וניל, קרפ אגוזי לוז עם דבש קצפת ופירות, ו אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים את הקמח, מלח וסוכר בקערה של מעבד מזון דופק כמה פעמים לשלב.
מפזרים חצי מקוביות החמאה על החלק העליון של הקמח ומעבדים במשך 10 שניות.
מפזרים את החצי הנותר של החמאה על התערובת והדופק עד שהתערובת דומה לקמח תירס גס, עם כמה חתיכות חמאה לא יותר גדולות מאפונה. עם המנוע פועל, להוסיף את החמאה דרך צינור ההזנה ולעבד עד הבצק רק מתחיל לבוא יחד.
מעבירים למשטח שטוח ולשים קלות עד שהבצק מתחבר. טופס לתוך 2 דיסקים שטוחים, לעטוף בניילון נצמד להכניס למקרר לפחות 1 שעה. (תצטרך רק 1 עבור העוגה; הבצק הנותר יכול להיות קפוא עד 1 חודש.)
לרסס קלות מחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת עם ספריי nonstick.
מגלגלים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב של 12 אינץ 'בעובי של 1/8 אינץ' ומתאימים אותו למחבת הטארט.
רול מתגלגל סיכה מעל צמרות של מחבת לקצץ בצק סומק עם חישוקים קלות זין תחתית וצדדים בכל רחבי עם מזלג.
מניחים במקפיא במשך 30 דקות.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מניחים את המחבת על תבנית אפייה. לרסס את הצד המבריק של רדיד אלומיניום 12 וקו את הצד המבריק של הקליפה עם רדיד ולמלא עם משקולות עוגה.
אופים על המדף האמצעי בתנור עד הקרום קובע והופך חום זהוב חיוור, על 20 עד 25 דקות.
הסר את נייר הכסף ואת משקולות עוגה ולהמשיך לאפות עד חום זהוב אפוי דרך, כ 15 דקות יותר.
להעביר את מחבת טארט מתלה אפייה ולתת מגניב לחלוטין, על 1 שעה.
ממיסים את החמאה במחבת סאוט גדולה על חום בינוני-גבוה, מוסיפים 1/2 כפות של סוכר חום ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד שהסוכר נמס והתערובת מקרמלת, כ 4 דקות.
מוסיפים את הבננות ומבשלים עד שהבננות מתחילות להישבר, ומקרמלים משני הצדדים.
מוסיפים 2 כוסות חלב, מביאים להתבשל לגרד את החלק התחתון ואת הצדדים של פאן בזהירות להעביר את התערובת לסיר בינוני. מחית את התערובת עם בלנדר טבילה עד חלקה; להביא לרתיחה.
בקערה להקציף את הסוכר, עמילן תירס ומלח יחד עד בשילוב.
מוסיפים את כוס החלב שנותרה ומקציפים עד ששכבת התירס מומסת.
לטאטא את התערובת לתוך תערובת הבננה ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה, כ 4 דקות.
לטאטא יחד את כף הנותרים של סוכר חום וחלמונים בקערה קטנה עד חלקה. מצקת חלק מהתערובת המעובה לתערובת הביצה כדי למתן את החלמונים.
יוצקים את תערובת החלמון לתוך הסיר ומבשלים עד מעובה, 3 עד 5 דקות, לטאטא את כל הזמן. לאחר התערובת התעבה תן לו להגיע לרתיחה בדיוק 1 דקה, לטאטא כמה פעמים.
הסר מהחום, להקציף את הג ' לטין הרך ווניל ולמתוח דרך מסננת רשת גסה לקערה.
מכסים את פני השטח של פודינג עם ניילון לעטוף להתקרר במקרר עד שנקבע, לפחות 4 שעות ועד 12 שעות. לאחר פודינג מוגדר, מקציפים את פודינג בקערה של מערבל לעמוד עם מצורף מקציף במהירות גבוהה עד חלקה, על 20 שניות.
מוסיפים את הקרם הכבד ואת השוט עד אור ורך, כ 20 שניות יותר.
להעביר את המילוי אל קליפת העוגה מקורר.
מניחים פלסטיק על גבי ולתת צמרמורת במקרר לפחות 2 שעות. תלולית את החלק העליון עם קצפת אגוזי לוז ומפזרים עם כמה אגוזי לוז שביר רק לפני ההגשה.
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
מורחים אגוזי לוז על תבנית אפייה ואופים עד קלוי קלוי, על 5 דקות.
בואו להתקרר מעט קוצצים גס.
מערבבים סוכר ומים בסיר בינוני ומבשלים (ללא ערבוב) על חום גבוה עד שהוא הופך לקרמל ענבר עמוק, על 8 דקות.
הסר מהחום ומערבבים באגוזי הלוז.
העברה לתבנית אפייה מרופדת בסילפט. מכסים עם סילפט אחר באמצעות מערוך, לגלגל את התערובת רזה ככל האפשר.
בואו לשבת עד הקרמל התקשח, כ -20 דקות. פעם קשה, הוסרו מן silpan ולחתוך לחתיכות קטנות, באמצעות סכין שף.
מערבבים קרם, זרעי וניל, סוכר ופראנג ' ליקו בקערה ושוט באמצעות מקציף בלון או מערבל שנערך ביד עד פסגות רכות טופס.