עוגת קרם וניל
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-15 דקות. אם יש לך אגוז מוסקט, חמאה, תמצית vanillan באיכות באמת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו לחמניות שמנת חמוצה שרי-וניל עם ממרח קרם וניל, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. למחוץ או לטחון את קרקרים גרהם ולהניח בצד כוס פירורים לשימוש כקישוט.
מערבבים פירורים שנותרו עם סוכר וחמאה ולחץ לצלחת פאי 9 אינץ'. הגדר על תבנית אפייה ואופים עבור 7 minutes.In סיר 3-qt, להקציף יחד סוכר, מלח, קורנפלור.
מקציפים בחלב וחלמון ביצה.
תערובת חום מעל בינוני, לטאטא כל הזמן עד התערובת מתחילה בועה. לאחר התערובת מתחילה בועה, להגדיר טיימר 1 דקה ומבשלים עוד דקה.
הסר מחום ומערבבים וניל, אגוז מוסקט, וחמאה; מניחים מעל אמבט קרח להתקרר מעט (אני רק עשיתי את זה במשך כ 5 דקות) לפני לשפוך לתוך קרום אפוי. מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך חמש שעות או לילה.לפני ההגשה, צינור ממותק קצפת בקצוות.
מפזרים קרקרים שמורים גרהם באמצע.