קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרמל

עוגת קרמל
צריך קינוח צמחוני? עוגת קרמל יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 484 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, חלב, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: עוגת יוגורט קרמל עם ציפוי קרמל, עוגת קרמל עם ציפוי קרם חמאה קרמל, ו עוגת גזר לתקוע עוגה עם זיגוג קינמון מלוח.

הוראות

1
1 הפוך את העוגה: מחממים את התנור ל 350°f. גריז וקמח שני סיבוב 9 על ידי מחבתות עוגה 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
יוצקים על כף קמח לתוך כל אחד המחבתות לגלגל אותו סביב, הקשה כמו שאתה הולך, עד הצדדים והתחתון מכוסים לחלוטין עם שכבה דקה של קמח. להטות את המחבתות, ולנקז את קמח עודף.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
2 בקערת ערבוב גדולה, לערבב ביסודיות עם לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, מלח, סודה לשתיה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
3 בקערה גדולה נפרדת, להכות את החמאה עם מיקסר חשמלי עד שמנת, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מוסיפים את הסוכר ב 1/2-כוס צעדים, להכות על 15 שניות לאחר כל תוספת גירוד את הצדדים של הקערה במידת הצורך, עד התערובת הבהירה בצבע ולהיות רכה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מוסיפים את הביצים והחלמונים, אחד בכל פעם, ואת הוניל, פועם במשך 15 שניות לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת החמאה בשלישים, לסירוגין עם תוספות של החלב. כדי למנוע overmixing הבלילה, לערבב בעדינות עם כף עץ או מרית גומי לאחר כל תוספת, עד המרכיב הוא רק משולב. לנצח עד שכל החומרים שולבו, ולאחר מכן רק כמה משיכות מעבר. מחלקים את הבלילה בין מחבתות העוגה ולהפיץ את צמרות באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
אופים עד בודק עוגה או קיסם עולה נקי, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
הסר מהתנור ולתת את העוגות להתקרר במחבתות שלהם על מתלה במשך 10 דקות, ואז להחליק סכין קילוף דק סביב קצה המחבתות, ולהפוך את העוגות. הפוך כל עוגה שוב כך העליון מעוגל שלה פונה למעלה, לקרר את העוגות לחלוטין על המדף.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1
יוצקים את החלב ואת 3 כוסות הסוכר לתוך סיר גדול, עמוק, כבד תחתית מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את החמאה והמלח, מקציפים מדי פעם עד שהחמאה נמסה. כאשר תערובת רק מבשלים, לחתוך את החום, אבל לשמור על מבער חם.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
יוצקים את הנותרים 1 כוס סוכר לתוך סיר. מבשלים את הסוכר על חום בינוני גבוה עד שהוא הופך לסירופ, ערבוב מדי פעם עם כף עץ כפי שהוא מתחיל להשחים, עד סירופ הסוכר הוא בצבע ענבר באופן שווה, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
יוצקים את הסירופ לתערובת החלב החמה, להיות זהיר מאוד, כמו הקרמל יהיה בועה ו רפרוף כאשר הוא פוגע חלב חם. להפוך את החום מתחת לסיר גבוה, לטאטא בעדינות עד שכל הסירופ התמוסס לחלוטין לתערובת החלב הגועשת, להמשיך לבשל לשלב הכדור הרך, על 114°; זה עשוי לקחת 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
חותכים את החום מתחת לקרמל ומעיפים בעדינות את הוניל ואת הסודה לשתייה. לטבול כפית לתוך הקרמל, ולתת לו להתקרר לטעום אותו. מתבלים את הקרמל לפי הטעם במלח, ושופכים אותו לקערה של מיקסר עומד (או משתמשים במערבל יד חשמלי וקערה גדולה). לנצח על מהירות נמוכה כפי שהוא מתקרר, 15 עד 20 דקות בהתאם לטמפרטורה של המטבח שלך, עד הדובדבן הוא שמנת ועבה (בין 100°f ו 105 ° F).
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
הסר את הקערה מן מעמד מיקסר ולתת מגניב 5 עד 10 דקות יותר, עד הדובדבן הוא בין 35° ו98-זה צריך ליפול מרית שלך בסרט שנותר להבחין על פני השטח של הדובדבן במשך 10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
9 להגדיר את שכבת העוגה הראשונה על מתלה להגדיר מעל תוכנית גיליון מרופד בנייר שעווה. יש מערבל יד חשמלי ואת המים החמים בקרבת מקום כדי למזג כפית או שתיים לתוך הדובדבן אם הוא הופך עבה מדי כדי להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
יוצקים מספיק של הדובדבן על העוגה כדי לכסות את החלק העליון בשכבה על 1/4 אינץ ' עבה (אם זה מטפטף מעבר לקצה במקומות, זה בסדר; זה מבחן מוקדם של אם זה הולך להגדיר במקום או לא). למעלה העוגה הראשונה עם שכבת העוגה השנייה ושופכים את שאר הדובדבן בשלבים מעל החלק העליון של העוגה, לתת לו לרוץ במורד הצדדים באמצעות מרית הדובדבן להנחות את הדובדבן סביב העוגה כפי שהוא מטפטף, עד העוגה כולה מכוסה, למראה מסורתי, קלאסי. (אם אתה מעדיף את המראה הדרמטי של שכבות עוגה מציץ מאחורי וילון של טפטוף הדובדבן, בכל האמצעים לבחור את המסלול!) אם אתה צריך להשתמש מחדש כל הדובדבן שעולה על גדותיו לתוך המחבת, פשוט להעביר את העוגה על המדף שלה באופן זמני, לגרד את הדובדבן מן הנייר שעווה עם מרית ולהחזיר אותו לקערה, להחליף את המתלה על המחבת, ולהמשיך קרח העוגה.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 אגסים טריים, בשלים אך עדיין מוצקיםעד 3 אגסים טריים, בשלים אך עדיין מוצקים
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
10 פעם הציפוי יש להגדיר, באמצעות שתי מריות בזהירות להעביר את העוגה מן המדף לדוכן עוגה ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר מתחת כיפת עוגה עד מוכן לשרת. רק לקרר אם אתה מתכנן לאחסן את העוגה במשך יותר מ 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
Reprinted with permission from The Lee Bros. Charleston Kitchen by Matt Lee & Ted Lee, © 2013 Clarkson Potter
11
מאט לי וטד לי, המייסדים של הקטלוג של לי ברוס, מקור להזמנת דואר של מהדקי המזווה הדרומיים, גדלו בצ ' רלסטון, דרום קרוליינה. הם המחברים של ספר הבישול של Lee Bros. Southern, אשר זכה בפרס ג ' יימס בירד לספר הבישול של השנה בשנת 2007, ו-Lee Bross. Simple Fresh Southern, אשר זכה בפרס IACP לספר הבישול האמריקאי הטוב ביותר בשנת 201
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
12
הם תורמים עורכים עבור נסיעות + פנאי ותורמים על האוכל הייחודי של ערוץ הבישול.