עוגת קרמל
עוגת קרמל היא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 687 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. אם יש לכם סוכר, חלב, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת יוגורט קרמל עם ציפוי קרמל, עוגת קרמל עם ציפוי קרם חמאה קרמל, ו עוגת גזר לתקוע עוגה עם זיגוג קינמון מלוח (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. ספריי שני 9 × 2 אינץ מחבתות עוגת מתכת עם תוספת קמח תרסיס אפייה או שומן עם חמאה/קיצור וקמח.
מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח ולהגדיר aside.In דוכן ערבוב קערה, לנצח את החמאה על מהירות גבוהה בינונית עד אור שמנת. מקציפים את הוניל. בהדרגה להוסיף את הסוכר, גירוד הצדדים של הקערה פעם או פעמיים ומכה במשך כ 5 דקות או עד אור ושמנת.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם וממשיכים להכות עוד דקה או שתיים, גירוד צדדים של קערה. להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף את החלב, ולאחר מכן להוסיף קמח שמנת חמוצה לסירוגין. כאשר הקמח משולב באופן מלא, לחלק באופן שווה בין המחבתות.
אופים על מתלה מרכז במשך כ 35 דקות או עד עוגות האביב בחזרה כאשר נגע ו לבחור מוכנס יוצא clean.To הפוך את הזיגוג, לשים 2 1/2 כוסות של הסוכר בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את החמאה ומעכים אותה סביב עד שהתערובת מגורענת ולחה, ואז מוסיפים את הביצה, החלב והמלח ומערבבים עד חלקה יחסית. תניח בצד.
מפזרים נשאר 1/2 כוס סוכר בסיר 3-4 ליטר כבד חובה; לבשל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שהסוכר נמס וסירופ הוא חום זהוב בהיר.
הסר מהחום ומערבבים את תערובת החמאה לתוך סוכר קרמל חם, ואז לחזור לחום ולבשל מעל בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מגיעה 235 על מדחום ממתקים. הערה: כאשר אתה הראשון לשים את תערובת החמאה לתוך סוכר מקורמל, זה יתחיל להקשיח ו clump. רק תמשיך לבשל ולערבב והכל יימס יחד, אבל אל לשמור על החום אפילו. תהליך זה צריך לקחת בערך 10 עד 15 דקות.כאשר התערובת מגיעה 235, להסיר מן החום ולתת מגניב במשך כ 5 דקות.
מוסיפים את הוניל ומכים את הזיגוג עם כף עץ כדי כמעט להפיץ עקביות או שאתה יכול לרמות קצת.
יוצקים אותו לתוך קערת ערבוב והכו אותו עם מערבל כף יד עד שהוא מתחיל להתעבות. ברגע שזה עבה מספיק כדי לשפוך, אבל לא נוזלי מדי, כפית כמה על השכבה הראשונה של העוגה. זה צריך להתפרס קצת, אבל בסופו של דבר להגדיר. מחסנית על השכבה השנייה של העוגה ושופכים קצת יותר קרמל בזהירות מעל.
תפזר את זה בצדדים הכי טוב שאתה יכול.