קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת ריבת חלב של סו

עוגת ריבת חלב של סו
פאי ריבת החלב של סו הוא ... צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. אם יש לך סוכר חום, חלבונים ביצה, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלסת אבוקדו אפרסק המדהימה של סו, עוגת חמאה עם שוקולד חמאה גאנש, ו עוגת דלעת חמאה עם ציפוי ריבת חלב (מתכונים דומים).

הוראות

1
להפריד את 4 ביצים ולהביא אותם לטמפרטורת החדר. יש את הלבנים בקערת ערבוב מתכת (אחד תוכל להשתמש עבור מרנג) והחלמונים בכל קערת ערבוב גדולה. למדוד את כל שאר החומרים ולהרכיב.מחממים התנור ל 350 מעלות F. ולשמן צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.הכן את הקרום ראשון.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מערבבים קרקרים וסוכר בקערה. מערבבים בחמאה. הקש תערובת לתוך צלחת העוגה ואופים ב 350 מעלות F. במשך 8 דקות.כאשר הקרום מוכן, להתחיל להכין את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
לטאטא את החלמונים יחד בקערה ולהגדיר aside.In סיר בינוני שעדיין לא מוגדר על חום, מערבבים יחד את הסוכר החום, קמח ומלח. עכשיו שהכל מורכב, לעצור ולהכין את המקצפת כך יהיה לך את זה מוכן לשים על המילוי החם.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
קיצור טבעיקיצור טבעי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
שלב את החלבונים ביצה (אשר כבר צריך להיות בקערת המתכת) ואת המלח ומערבבים על מהירות גבוהה עם מערבל יד עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מוסיפים את הסוכר 2 כפות בכל פעם עד הסוכר הוא מומס פסגות נוקשות טופס. הניחו אותו בצד והמשיכו עם המילוי.לחמם את החלב במיקרוגל במשך 1 ½ דקות. הגדר את הסיר עם תערובת סוכר חום מעל חום בינוני לטאטא בחלב. המשך לטאטא מעל חום בינוני עד התערובת מתחילה להתבשל.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות אוראו, קצוצות גס32 עוגיות אוראו, קצוצות גס
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
יוצקים כמחצית מתערובת החלב לחלמונים, ולאחר מכן מוסיפים את תערובת חלמון הביצה לסיר וממשיכים לטאטא ולערבב מעל חום בינוני עד שהתערובת מתעבה ובועות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
להקציף ומערבבים עוד 2 דקות בעוד התערובת בועות ומבשלת. כל התהליך הזה לא לוקח הרבה זמן בכלל-במיוחד אם אתה משתמש חלב חם סיר מתכת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
הסר מהחום ולהקציף בחמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
יוצקים לתוך קרום העוגה מוכן במהירות העליון עם מרנג, איטום הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
10
אופים את העוגה במשך 10 דקות ב 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
11
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך שעה, ולאחר מכן להעביר למקרר להתקרר במשך 4 שעות או יותר.