עוגת ריבת חלב של סו
פאי ריבת החלב של סו הוא ... צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. אם יש לך סוכר חום, חלבונים ביצה, וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלסת אבוקדו אפרסק המדהימה של סו, עוגת חמאה עם שוקולד חמאה גאנש, ו עוגת דלעת חמאה עם ציפוי ריבת חלב (מתכונים דומים).
הוראות
להפריד את 4 ביצים ולהביא אותם לטמפרטורת החדר. יש את הלבנים בקערת ערבוב מתכת (אחד תוכל להשתמש עבור מרנג) והחלמונים בכל קערת ערבוב גדולה. למדוד את כל שאר החומרים ולהרכיב.מחממים התנור ל 350 מעלות F. ולשמן צלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.הכן את הקרום ראשון.
מערבבים קרקרים וסוכר בקערה. מערבבים בחמאה. הקש תערובת לתוך צלחת העוגה ואופים ב 350 מעלות F. במשך 8 דקות.כאשר הקרום מוכן, להתחיל להכין את המילוי.
לטאטא את החלמונים יחד בקערה ולהגדיר aside.In סיר בינוני שעדיין לא מוגדר על חום, מערבבים יחד את הסוכר החום, קמח ומלח. עכשיו שהכל מורכב, לעצור ולהכין את המקצפת כך יהיה לך את זה מוכן לשים על המילוי החם.
שלב את החלבונים ביצה (אשר כבר צריך להיות בקערת המתכת) ואת המלח ומערבבים על מהירות גבוהה עם מערבל יד עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים את הסוכר 2 כפות בכל פעם עד הסוכר הוא מומס פסגות נוקשות טופס. הניחו אותו בצד והמשיכו עם המילוי.לחמם את החלב במיקרוגל במשך 1 ½ דקות. הגדר את הסיר עם תערובת סוכר חום מעל חום בינוני לטאטא בחלב. המשך לטאטא מעל חום בינוני עד התערובת מתחילה להתבשל.
יוצקים כמחצית מתערובת החלב לחלמונים, ולאחר מכן מוסיפים את תערובת חלמון הביצה לסיר וממשיכים לטאטא ולערבב מעל חום בינוני עד שהתערובת מתעבה ובועות.
להקציף ומערבבים עוד 2 דקות בעוד התערובת בועות ומבשלת. כל התהליך הזה לא לוקח הרבה זמן בכלל-במיוחד אם אתה משתמש חלב חם סיר מתכת.
הסר מהחום ולהקציף בחמאה ווניל.
יוצקים לתוך קרום העוגה מוכן במהירות העליון עם מרנג, איטום הקצוות.
אופים את העוגה במשך 10 דקות ב 350 מעלות F.
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך שעה, ולאחר מכן להעביר למקרר להתקרר במשך 4 שעות או יותר.