. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. מתכונים דומים: חומוס & קינואה מייסון Jar סלט, וידוי # 64: אני מקופח עוגה ... עוגת שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת וזיגוג שוקולד Satiny, ו עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת מזון השטן עם ציפוי שוקולד חמאה עשיר.
הוראות
1
לעקר 2 (1 ליטר) ישר צדדי קנקני שימורים בפה רחב, מכסים וטבעות על ידי רותחים במשך 10 דקות. שמור את המכסים והטבעות במים החמים עד הצורך. מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C)
חום ומערבבים עד שהחמאה נמסה והתערובת מעורבבת היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
5
יוצקים לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מערבבים בתערובת קמח ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
7
מוסיפים חלב חמאה, ביצה ווניל ומכים ביד עד חלקה. מערבבים אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
וניל
אגוזים
ביצה
8
להפיץ באופן שווה לתוך 2 צנצנות שימורים מוכנים.
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימורים
9
מניחים את הצנצנות על גיליון עוגיות ואופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 35 עד 40 דקות או עד קיסם מוכנס עמוק לתוך מרכז העוגה יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
קיסמים
תנור
10
באמצעות כפפות תנור כבדות, להסיר עוגות מהתנור אחד בכל פעם.
ציוד שתשתמש בו
כפפת תנור
תנור
11
מניחים מכסה, ואז טבעת על הצנצנות בורג אותם בחוזקה.
12
מניחים את הצנצנות על הדלפק ולהקשיב להם "פינג" כפי שהם אוטמים. אם אתה מתגעגע "פינג", לחכות עד שהם מגניבים לחלוטין ולחץ על החלק העליון של המכסה. אם זה לא זז בכלל, זה אטום.