עוגת שוקולד חלב עם ציפוי פאדג'
עוגת שוקולד חלב עם ציפוי שוקולד פאדג'עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 15 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 230 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . אם יש לך שמן צמחי, מים, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה לא כל כך מדהים. נסו עוגת השוקולד השחורה של דודה סבלה עם ציפוי פאדג', עוגת שוקולד עם ציפוי שוקולד פאדג', ו עוגת חלב עם ציפוי קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'. בקערה בינונית, לשלב את חלב החמאה וסודה לשתייה. להניח בצד במקום חם.
בקערה גדולה, מערבבים יחד 2 כוסות סוכר, ביצים, 3 כפות אבקת קקאו, שמן ו 2 כפיות וניל עד מעורבב. מערבבים במים רותחים, ואז בהדרגה להכות את הקמח. מערבבים בתערובת החמאה.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, או עד שקיסם מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
כדי להפוך את הדובדבן פאדג: בסיר, לשלב 1 סוכר כוס, 1/2 אבקת קקאו כוס, חלב, חמאה 1 כפית תמצית וניל. מביאים לרתיחה, ומבשלים 1 דקה.
הסר מהחום. באמצעות מערבל חשמלי, לנצח הדובדבן במשך 3 דקות, או עד שהוא מתעבה כדי להפיץ עקביות.
יוצקים מעל עוגה מקורר לחלוטין.