עוגת שוקולד מותכת כמעט מפורסמת עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.0 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 19 גרם חלבון, 92 גרם שומן, ובסך הכל של 1638 קלוריות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 69 אוהדים. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם סירופ תירס, סודה לשתיה, שוקולד מריר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה די טוב. נסו עוגת שוקולד מותכת, עוגת שוקולד מותכת, ו עוגת שוקולד מותכת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מברישים ארבע תבניות בריוש 1 1/4 כוס (או משתמשים ברמקינס של 10 אונקיות או כוסות מאפינס ג ' מבו) עם 2 כפות החמאה המומסת. אבק את התבניות באבקת קקאו והקש את העודפים.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
בריוש
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
הקציפו את הקמח, הסודה לשתיה, אבקת האפייה והמלח בקערה קטנה. הביאו את החלב ו -3 / 4 כוס מים לרתיחה בסיר על אש בינונית; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולה
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מערבבים את השמן הצמחי, 4 כפות החמאה בטמפרטורת החדר והסוכר במיקסר מעמד ומקציפים עם חיבור ההנעה במהירות בינונית-גבוהה עד שהם תפוחים, כ -4 דקות, מגרדים את הקערה והקצף לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מוסיפים 1/2 כוס אבקת קקאו והווניל; מקציפים 1 דקה במהירות בינונית. מגרדים את הקערה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורז
סוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מוסיפים 1 ביצה ומקציפים 1 דקה במהירות בינונית-נמוכה, ואז מוסיפים את הביצה שנותרה ומקציפים עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולה
6
עם המיקסר במהירות נמוכה, מקציפים בהדרגה את תערובת הקמח, ואז את תערובת החלב החם. סיים לערבב את הבלילה בעזרת מרית גומי עד לאיחוד. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין התבניות, ממלאים כל אחד קצת יותר משלושה רבעים של הדרך.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מעבירים את התבניות לתבנית אפייה ואופים עד שראש העוגות מכוסה והמרכזים בקושי מוגדרים, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
העבירו את נייר האפייה למתלה; תנו לעוגות להתקרר עד שהן מתרחקות מהתבניות, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
1
הפוך את המילוי: מיקרוגל את השוקולד, השמנת, החמאה וסירופ התירס בקערה חסינת מיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב בכל פעם, עד שהשוקולד מתחיל להימס, 1 דקה, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
בואו לשבת 3 דקות, ואז לטאטא עד חלקה. לחמם לפני השימוש, במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
השתמש בקצה סכין הקילוף כדי לשחרר בעדינות את העוגות מהתבניות, ואז הפוך את העוגות על קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
מסטיק פירות עם פסים כתומים
4
השתמש בסכין כדי לחתוך עיגול בגודל 1 1/2 אינץ ' בחלק העליון של כל עוגה, וחותך כמעט לתחתית.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומים
5
חלול את העוגה בעזרת כף; שמור את השאריות. לעטוף את העוגות עם עטיפת פלסטיק מיקרוגל עד אידוי, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
6
מזלפים צלחות עם קרמל, ואז פורקים את העוגות ומניחים מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
7
יוצקים כ -3 כפות מילוי לכל עוגה.
8
חבר את החור עם גרוטאות עוגה. שמור או מחק את כל השאריות שנותרו.
9
למעלה כל עוגה עם גלידה של גלידה. כפית יותר רוטב שוקולד על גבי, להפיץ אותו דק כך שהוא מתקשה לתוך פגז.