קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

עוגת שוקולד מותכת כמעט מפורסמת

עוגת שוקולד מותכת כמעט מפורסמת
עוגת שוקולד מותכת כמעט מפורסמת עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.0 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 19 גרם חלבון, 92 גרם שומן, ובסך הכל של 1638 קלוריות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 69 אוהדים. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם סירופ תירס, סודה לשתיה, שוקולד מריר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה די טוב. נסו עוגת שוקולד מותכת, עוגת שוקולד מותכת, ו עוגת שוקולד מותכת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מברישים ארבע תבניות בריוש 1 1/4 כוס (או משתמשים ברמקינס של 10 אונקיות או כוסות מאפינס ג ' מבו) עם 2 כפות החמאה המומסת. אבק את התבניות באבקת קקאו והקש את העודפים.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
בריושבריוש
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
הקציפו את הקמח, הסודה לשתיה, אבקת האפייה והמלח בקערה קטנה. הביאו את החלב ו -3 / 4 כוס מים לרתיחה בסיר על אש בינונית; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
3
מערבבים את השמן הצמחי, 4 כפות החמאה בטמפרטורת החדר והסוכר במיקסר מעמד ומקציפים עם חיבור ההנעה במהירות בינונית-גבוהה עד שהם תפוחים, כ -4 דקות, מגרדים את הקערה והקצף לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
מוסיפים 1/2 כוס אבקת קקאו והווניל; מקציפים 1 דקה במהירות בינונית. מגרדים את הקערה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
5
מוסיפים 1 ביצה ומקציפים 1 דקה במהירות בינונית-נמוכה, ואז מוסיפים את הביצה שנותרה ומקציפים עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
6
עם המיקסר במהירות נמוכה, מקציפים בהדרגה את תערובת הקמח, ואז את תערובת החלב החם. סיים לערבב את הבלילה בעזרת מרית גומי עד לאיחוד. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין התבניות, ממלאים כל אחד קצת יותר משלושה רבעים של הדרך.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מעבירים את התבניות לתבנית אפייה ואופים עד שראש העוגות מכוסה והמרכזים בקושי מוגדרים, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
8
העבירו את נייר האפייה למתלה; תנו לעוגות להתקרר עד שהן מתרחקות מהתבניות, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
הפוך את המילוי: מיקרוגל את השוקולד, השמנת, החמאה וסירופ התירס בקערה חסינת מיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב בכל פעם, עד שהשוקולד מתחיל להימס, 1 דקה, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
בואו לשבת 3 דקות, ואז לטאטא עד חלקה. לחמם לפני השימוש, במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
השתמש בקצה סכין הקילוף כדי לשחרר בעדינות את העוגות מהתבניות, ואז הפוך את העוגות על קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
השתמש בסכין כדי לחתוך עיגול בגודל 1 1/2 אינץ ' בחלק העליון של כל עוגה, וחותך כמעט לתחתית.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
חלול את העוגה בעזרת כף; שמור את השאריות. לעטוף את העוגות עם עטיפת פלסטיק מיקרוגל עד אידוי, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
מזלפים צלחות עם קרמל, ואז פורקים את העוגות ומניחים מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
7
יוצקים כ -3 כפות מילוי לכל עוגה.
8
חבר את החור עם גרוטאות עוגה. שמור או מחק את כל השאריות שנותרו.
9
למעלה כל עוגה עם גלידה של גלידה. כפית יותר רוטב שוקולד על גבי, להפיץ אותו דק כך שהוא מתקשה לתוך פגז.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
10
צילום: יעקב סנבלי

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברחלב קר, להגשהחלב קר, להגשה1אוראו ממולאים כפולים1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מריר, קצוץ דקשוקולד מריר, קצוץ דק4שרימפס וורידיםרוטב קרמל, לטפטוףרוטב קרמל, לטפטוף1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרטבעי (לא הולנדי-תהליך) קקאו אבקה, בתוספת יותר עבור לאבקטבעי (לא הולנדי-תהליך) קקאו אבקה, בתוספת יותר עבור לאבק12 כפיות אבקת שוםסירופ תירס קלסירופ תירס קל2largesביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'1חתיכות טופי הית' בר(או או רגיל)(או או רגיל)3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלח (2 כפות נמס, 4 כפות בטמפרטורת החדר)חמאה ללא מלח (2 כפות נמס, 4 כפות בטמפרטורת החדר)2חתיכות טופי הית' בר(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)1פיינט4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים