עוגת שוקולד מותכת כמעט מפורסמת עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.0 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 19 גרם חלבון, 92 גרם שומן, ובסך הכל של 1638 קלוריות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 69 אוהדים. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם סירופ תירס, סודה לשתיה, שוקולד מריר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה די טוב. נסו עוגת שוקולד מותכת, עוגת שוקולד מותכת, ו עוגת שוקולד מותכת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מברישים ארבע תבניות בריוש 1 1/4 כוס (או משתמשים ברמקינס של 10 אונקיות או כוסות מאפינס ג ' מבו) עם 2 כפות החמאה המומסת. אבק את התבניות באבקת קקאו והקש את העודפים.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
בריוש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2
הקציפו את הקמח, הסודה לשתיה, אבקת האפייה והמלח בקערה קטנה. הביאו את החלב ו -3 / 4 כוס מים לרתיחה בסיר על אש בינונית; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים את השמן הצמחי, 4 כפות החמאה בטמפרטורת החדר והסוכר במיקסר מעמד ומקציפים עם חיבור ההנעה במהירות בינונית-גבוהה עד שהם תפוחים, כ -4 דקות, מגרדים את הקערה והקצף לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים 1/2 כוס אבקת קקאו והווניל; מקציפים 1 דקה במהירות בינונית. מגרדים את הקערה.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים 1 ביצה ומקציפים 1 דקה במהירות בינונית-נמוכה, ואז מוסיפים את הביצה שנותרה ומקציפים עוד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
עם המיקסר במהירות נמוכה, מקציפים בהדרגה את תערובת הקמח, ואז את תערובת החלב החם. סיים לערבב את הבלילה בעזרת מרית גומי עד לאיחוד. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין התבניות, ממלאים כל אחד קצת יותר משלושה רבעים של הדרך.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
מעבירים את התבניות לתבנית אפייה ואופים עד שראש העוגות מכוסה והמרכזים בקושי מוגדרים, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
העבירו את נייר האפייה למתלה; תנו לעוגות להתקרר עד שהן מתרחקות מהתבניות, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1
הפוך את המילוי: מיקרוגל את השוקולד, השמנת, החמאה וסירופ התירס בקערה חסינת מיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב בכל פעם, עד שהשוקולד מתחיל להימס, 1 דקה, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בואו לשבת 3 דקות, ואז לטאטא עד חלקה. לחמם לפני השימוש, במידת הצורך.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
3
השתמש בקצה סכין הקילוף כדי לשחרר בעדינות את העוגות מהתבניות, ואז הפוך את העוגות על קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
רול פירות צהוב אחד
4
השתמש בסכין כדי לחתוך עיגול בגודל 1 1/2 אינץ ' בחלק העליון של כל עוגה, וחותך כמעט לתחתית.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
5
חלול את העוגה בעזרת כף; שמור את השאריות. לעטוף את העוגות עם עטיפת פלסטיק מיקרוגל עד אידוי, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
6
מזלפים צלחות עם קרמל, ואז פורקים את העוגות ומניחים מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
7
יוצקים כ -3 כפות מילוי לכל עוגה.
8
חבר את החור עם גרוטאות עוגה. שמור או מחק את כל השאריות שנותרו.
9
למעלה כל עוגה עם גלידה של גלידה. כפית יותר רוטב שוקולד על גבי, להפיץ אותו דק כך שהוא מתקשה לתוך פגז.