המתכון של עוגת שוקולד מתוקה כפולה גרמנית יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-4 שעות ו-45 דקות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 45 מנות. עם 65 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סוכר, שוקולד גרמני של בייקר, ציפוי קצפת מגניב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קאפקייקס מיני שוקולד גרמני כפול, עוגת שוקולד מתוקה גרמנית, ו עוגת שוקולד מתוקה גרמנית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מיקרוגל 5 עוז. שוקולד ו 1/4 כוס חלב בקערה גדולה למיקרוגל על גבוה 1-1/2 ל 2 דקות. או עד שוקולד הוא כמעט נמס, ערבוב לאחר 1 דקות. מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין תערובת מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
גרמנית עובדת ממש טוב עם Dornfelder וריזלינג. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום עם 3.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.