עוגת שוקולד סלק
מתכון טבעוני זה מגיש 8 . מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, סוכר, קקאו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוגת סלק שוקולד עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד, עוגת סלק שוקולד עם שוקולד Milke Ganache, ו עוגת שוקולד סלק אדומה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את החלקים בסיר עם מים כדי לכסות ומרתיחים עד רך. (שמעתי שאתה יכול לקנות סלק משומר, אז ייתכן שתרצה לדלג על שלב זה–ואת הידיים האדומות וכתוצאה מכך-באמצעות סלק מבושל מראש.) לאפשר סלק להתקרר, ולאחר מכן לנקז אותם, שמירה על המים האדומים למטרה אחרת.
שים את הסלק סחוט לתוך מעבד המזון עם 1/4 כוס (ברור) מים, ולעבד עד מחית. מחממים את התנור ל 325 מעלות. שמן או לרסס מחבת הבישול שלך (ים).
שים את סלק פריד לתוך מידה 2 כוס.
הוסף מספיק רוטב תפוחים כדי להגיע לקו 2 כוסות.
מוסיפים את 2 כפות מים, תמצית וניל, סיידר תפוחים לסלק ומערבבים היטב.
מערבבים את החומרים היבשים יחד; ואז מוסיפים את תערובת הסלק ומערבבים עד בשילוב טוב.
אופים במשך 35-60 דקות, בהתאם לגודל של מחבת אתה משתמש: יותר עבור מחבתות קטנות, עמוקות ופחות עבור מחבת 9X13. (השתמשתי במחבת 9X13, וזה לקח 35 דקות.) מבחן על ידי החדרת קיסם למרכז; זה נעשה כאשר קיסם יוצא נקי. אפשר להתקרר לחלוטין לפני חיתוך והגשה.