קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד עטופה במתנה

עוגת שוקולד עטופה במתנה
עוגת שוקולד עטופה במתנה אורכת כשעה ו-15 דקות מתחילתה ועד סופה. מתכון זה מכיל 12 מנות עם 373 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-22 גרם שומן כל אחת. תמורת 92 סנט למנה, מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אפיית קקאו, סוכר, שמן קנולן וקשת שוקולד. זה עובד היטב כקינוח במחיר סביר מאוד. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 22%, וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוף עטוף במתנה, סלמון ארוז במתנה ובראוניז עטוף מתנה.

הוראות

1
מרפד את החלק התחתון של 9-in. תבנית קפיצית עם נייר כסף; משמנים נייר כסף ודפנות התבנית ב-2 כפיות חמאה; לְהַפְרִישׁ. ממיסים את יתרת החמאה. בקערה גדולה מקציפים חמאה וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
קשת שוקולדקשת שוקולד
קשת שוקולדקשת שוקולד
ציוד שתשתמש בו
קשת שוקולדקשת שוקולד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מוסיפים חלמונים, אחד בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל אחד. טורפים פנימה את המים, השמן והוניל; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
3
מערבבים קמח וקקאו; מוסיפים בהדרגה לתערובת הביצים. מערבבים פנימה אגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
4
בקערה גדולה נוספת מקציפים חלבונים במהירות בינונית עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים קרם טרטר ומלח; מקציפים על גבוה עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לתערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
יוצקים לתבנית מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים ב-350 מעלות במשך 45-50 דקות או עד שהחלק העליון מתחיל להיסדק מעט וקיסם יוצא עם פירורים לחים. מצננים על רשת במשך 10 דקות. העבירו בזהירות סכין סביב קצה התבנית כדי להשתחרר; מצננים שעה אחת יותר. מקררים למשך הלילה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
להרכבה, הופכים את העוגה על תבנית מרופדת בנייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
הסר נייר כסף; לְהַפְרִישׁ. בסיר כבד מחממים שוקולד ושמנת על אש נמוכה מאוד עד שהשוקולד נמס (לא להרתיח); מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה,
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
מסירים מהאש. מצננים במידת הצורך עד שהתערובת מגיעה לעקביות התפשטות.
11
יוצקים באיטיות על העוגה, מחליקים דפנות עם מרית מתכת לציפוי אחיד. מצננים עד להתייצבות. מעבירים בזהירות את העוגה לצלחת הגשה שטוחה. למעלה עם קשת שוקולד. מקררים שאריות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הן אפשרויות נהדרות לעוגת שוקולד. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Totus Tuus Cava עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
טוטוס טווס קאווה
טוטוס טווס קאווה
Totus Tuus Cava מציג ניחוחות עזים של אפרסק, לימון וגרידת תפוז, עם מגע של ליקריץ. היין מרוכז, מישוש ודחוס בפה, בעל אופי ספוגי ואבני לטעמי ההדר, הבור והאניס שלו. מראה עושר וחיות בפה והגימור הבהיר ארוך.