עוגת שוקולד פאדג'נהדרת
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו שוקולד, סוכר חום, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: עוגת פאדג'טבעונית נפלאה עם זיגוג מתוק-מריר, פאדג'נהדר, ו קערה נפלאה וקלה עוגת שוקולד מהחיים זה משתה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מנפים יחד את הקמח, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד.
בקערה גדולה, לנצח 1/2 כוס חמאה או מרגרינה ו 2 1/2 כוסות סוכר חום עד מעורב היטב.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם. פעימה בריבועי שוקולד וניל מומסים.
מוסיפים 1/2 את השמנת החמוצה ולאחר מכן 1/2 את החומרים היבשים לתערובת החמאה עד מעורבב היטב.
מוסיפים את השמנת החמוצה הנותרים ואת החומרים יבשים לבלילה. מערבבים במים רותחים.
אופים במחבת משומנת 9 X 13 אינץ ' במשך 35 דקות.
בואו מגניב 10 דקות לפני הדובדבן.
כדי להפוך את הדובדבן קרמל: הראשון להמיס 1/2 כוס חמאה בסיר. מערבבים ב 1 כוס סוכר חום ומרתיחים כ 2 דקות. מערבבים 1/4 כוס חלב ומביאים לרתיחה.
מניחים מחבת במים קרים ומערבבים את הסוכר של הממתקים. המשך ערבוב עד חלקה.
מורחים על עוגה חמה עדיין.