קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות73
מגזין

עוגת שזיפים מיושנת

עוגת שזיפים מיושנת
אם יש לכם סודה לשתיה, סוכר, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו עוגת שזיפים, פרון רום פודינג עוגה, ו עוגת שזיפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן ומחבת קמח או מחבת צינור.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח, סודה, מלח, allspice, קינמון ואגוז מוסקט. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בקערה גדולה, לשלב שמן, ביצים וסוכר 1 1/2 כוס. מקציפים 2 דקות במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים תערובת קמח, לסירוגין עם 1 כוס חלב חמאה, החל וכלה מרכיבים יבשים. הכה היטב לאחר כל תוספת. מערבבים שזיפים מיובשים, פקאן ו 1 1/4 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
5
יוצקים לתוך שמן מקומח או מחבת צינור משומן ואופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה או עד קיסם יוצא נקי כאשר מוכנס במרכז.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
לעשות חורים גדולים, עמוקים בעוגה חמה ושופכים ציפוי בחורים ועל גבי עוגה קצת בכל פעם, נותן לו זמן לספוג.
7
לציפוי: בסיר, מעל חום בינוני, לבשל חמאה, 3/4 כוס חלב, סירופ תירס ו 1 1/2 כוס סוכר עד סוכר וחמאה להמיס.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
הסר מהחום ולהוסיף 2 כפיות וניל ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה