קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שכבות בננה עם ציפוי מסקרפונה

עוגת שכבות בננה עם ציפוי מסקרפונה
והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 599 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, מלח, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קפה-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי מוקה-Mascarpone, אספרסו-עוגת שכבות שוקולד עם ציפוי שוקולד לבן-מסקרפונה, ו עוגת שכבות וניל קלאסית עם ציפוי Mascarpone וניל & R (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 32
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חמאה מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ו בשורה אותו בנייר קלף; חמאה נייר קלף. אבק את המחבת בכל רחבי בקמח, הקשה על כל עודף. בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, לנצח את החמאה והסוכר במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 3 דקות. מקציפים את החלמונים ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את הבננות הפירה ומכים את התערובת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות: אגוזי מלך קצוצים ותוספת גלידת פאדג' חמהתוספות: אגוזי מלך קצוצים ותוספת גלידת פאדג' חמה
5
הוסף חצי מהרכיבים היבשים והכה במהירות נמוכה עד הבלילה הוא רטוב. לנצח במחצית החמאה, ולאחר מכן להוסיף את שאר החומרים יבשים ואת שאר החמאה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
6
בקערה בינונית, לנצח את החלבונים ביצה במהירות בינונית גבוהה עד פסגות המשרד טופס. מקציפים רבע מהחלבונים לתוך הבלילה במהירות נמוכה. באמצעות מרית גומי, לקפל את שאר הלבנים עד לא פסים להישאר. לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
7
אופים את העוגה במשך כ 40 דקות, עד העליון הוא זהוב וקפיצי וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי; החלק העליון יהיה סדוק מעט מאוד.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
בואו להתקרר במחבת במשך 15 דקות, ואז להפוך את העוגה על מתלה להתקרר לחלוטין. לקלף את נייר הקלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דַק-דַק-
9
בקערה בינונית, להכות את המסקרפונה עם הסוכר של ממתקים במהירות בינונית עד הציפוי קל ורך, על 2 דקות. באמצעות סכין משונן גדול, לחתוך את העוגה אופקית לתוך 3 שכבות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
מסקרפונהnameמסקרפונהname
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מניחים את השכבה העליונה, לחתוך את הצד על צלחת עוגה להפיץ עם שליש ציפוי מסקרפונה. מסדרים חצי מהבננות בשכבה אחת על הזיגוג. למעלה עם שכבת העוגה האמצעית. מכסים את השכבה עם שליש נוסף של ציפוי העליון עם הבננות שנותרו. מכסים בשכבת העוגה התחתונה, חותכים בצד למטה, ומכסים את החלק העליון. מקררים את העוגה לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים