קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות8
ציון בריאות48
מגזין

עוגת שכבות ריזוטו שמנת

עוגת שכבות ריזוטו שמנת
אם ברצונך להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לאוסף שלך, עוגת שכבות ריזוטו שמנת עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 803 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-123 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך גבינה צמחונית בסגנון פרמזן, כרובים סבוי, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 94%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת שכבות ריזוטו שמנת, 3 שכבת עוגת תות עם ציפוי וניל שמנת, ו עוגת שכבת דלעת עם קצפת קינמון שמנת.

הוראות

1
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה ומטגנים את שאלוט הקצוץ על אש נמוכה במשך 10 דקות עד מרכך היטב.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את השום, מבשלים עוד דקה, ואז מוסיפים את הקצה לאורז. מערבבים את האורז עד מצופה בשמן, ולהמשיך לערבב עד הדגנים הם ממש חם ומתחיל לשרוק.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
יוצקים את היין ומערבבים. לאחר כמעט כל נספג, להתחיל להוסיף את המניה, מצקת בכל פעם, המאפשר לכל מצקת לספוג לפני הוספת הבא. מערבבים ב כפתור טוב של חמאה ו 25 גרם של פרמזן צמחוני עונה לפי הטעם. טיפ על מגש אפייה גדול ולהתפזר כך שהוא מתקרר במהירות (ראה ידע, להלן). לאחר מגניב, לשמור מכוסה במקרר. ניתן לבשל ולהתקרר עד 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן צמחוניפרמזן צמחוני
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
מצקתמצקת
4
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
תה סקווש למחבת צלייה. לזרוק עם 1 כף שמן צלוי במשך כ 30 דקות עד מרכך וזהב, הופך אותו מדי פעם. בינתיים, להמיס עוד ידית של חמאה במחבת, להוסיף 1 כף שמן, ואז מטגנים את שאלוט פרוס עד ריכוך וזהב כהה, כ 15 דקות. מערבבים את הערמונים, צנוברים ועשבי תיבול, עונה, ואז לבשל עוד 2 דקות עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סכין קילוףסכין קילוף
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
6
מערבבים עם סקווש קלוי. יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
7
להביא מחבת גדולה של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
8
הסר כל עלים חיצוניים קשוחים מהכרוב, ולאחר מכן להפריד את העלים הירוקים הגדולים מהראש. אתה צריך בערך 1
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
9
Blanch במשך 2 דקות או עד רק מכרז, ואז לצלול לתוך מים קרים ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
10
קו 23 ס " מ עוגת בדיל springform עם סרט נצמד (או, אם reheating בתנור, רק חמאה בדיל בנדיבות), ואז קו עם רוב עלי הכרוב, חופפים מעט ומשאיר קצה התלוי.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מערבבים את הפרמזן הצמחוני הנותר ואת המסקרפונה יחד, מתבל היטב עם מלח ופלפל. כפית חצי ריזוטו לתוך הפח (אם אתה מקורר את הריזוטו לילה, itll צריך לשבור קצת עם מזלג), ואז העליון עם תערובת סקווש. כף תערובת מסקרפונה על החלק העליון, ולאחר מכן לסיים עם שכבה שנייה של ריזוטו, לחיצה בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזן צמחוניפרמזן צמחוני
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מסקרפונהnameמסקרפונהname
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
סכין קילוףסכין קילוף
12
מקפלים את הקצוות התלויים של הכרוב על הריזוטו ולאחר מכן לאטום אותו עם העלים הנותרים. כיסוי עם סרט להיאחז תלויים; משקל למטה עם צלחת ארוחת ערב. יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה (אם ריזוטו מבושל, מקורר שכבתי ביום).
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
13
כדי לחמם, להפוך את העוגה (עדיין בסרט להיאחז בו) מתוך הפח על צלחת מיקרוגל הוכחה לבשל על בינוני במשך 10 דקות או עד צנרת חם לאורך כל. (מיקרוגל ייתן לך את התוצאות הטובות ביותר כפי שהוא שומר על כרוב ירוק ותוסס.) כדי לחמם בתנור, להשאיר את העוגה בדיל שלה, לכסות עם נייר חמאה וחום במשך 30 דקות ב 180c/מאוורר 160c / גז 4 עד חם דרך.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

מרכיבים

42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר300חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שאלוט, חצי קצוץ, השאר פרוס דקשאלוט, חצי קצוץ, השאר פרוס דק2שיני שום, כתוששיני שום, כתוש500חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אורז ריזוטו אורז (השתמשנו arborio)אורז ריזוטו אורז (השתמשנו arborio)2001 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'על חמאהעל חמאה100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינה צמחונית בסגנון פרמזן, מגוררת דק (השתמשנו טווינהם Grange Itlaan-גבינה בסגנון)גבינה צמחונית בסגנון פרמזן, מגוררת דק (השתמשנו טווינהם Grange Itlaan-גבינה בסגנון)1כף. חומץ ביין אדוםדלעת סקווש (כ 1.2 ק דלעת סקווש (כ 1.2 ק " ג 2lb 10oz משקל unpreppped), קלופים וחותכים לקוביות קטנות200חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'לארוז ערמון ואקום ארוז, קצוץ בערךלארוז ערמון ואקום ארוז, קצוץ בערך100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'pack אורן אגוז, קלויpack אורן אגוז, קלוי1חבורה קטנהמרווה, קצוץמרווה, קצוץ2sprigsרוזמרין, קצוץ דקרוזמרין, קצוץ דק2כרובים Savoy (אתה רק צריך את העלים החיצוניים)כרובים Savoy (אתה רק צריך את העלים החיצוניים)250חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מסקרפונהnameמסקרפונהname14l/2- ½ 2 pts מלאי ירקות חם4l/2- ½ 2 pts מלאי ירקות חם

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "