עוגת שכבות ריזוטו שמנת
אם ברצונך להוסיף עוד הים התיכון מתכונים לאוסף שלך, עוגת שכבות ריזוטו שמנת עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 803 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-123 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך גבינה צמחונית בסגנון פרמזן, כרובים סבוי, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 94%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת שכבות ריזוטו שמנת, 3 שכבת עוגת תות עם ציפוי וניל שמנת, ו עוגת שכבת דלעת עם קצפת קינמון שמנת.
הוראות
מחממים 2 כפות שמן במחבת גדולה ומטגנים את שאלוט הקצוץ על אש נמוכה במשך 10 דקות עד מרכך היטב.
מוסיפים את השום, מבשלים עוד דקה, ואז מוסיפים את הקצה לאורז. מערבבים את האורז עד מצופה בשמן, ולהמשיך לערבב עד הדגנים הם ממש חם ומתחיל לשרוק.
יוצקים את היין ומערבבים. לאחר כמעט כל נספג, להתחיל להוסיף את המניה, מצקת בכל פעם, המאפשר לכל מצקת לספוג לפני הוספת הבא. מערבבים ב כפתור טוב של חמאה ו 25 גרם של פרמזן צמחוני עונה לפי הטעם. טיפ על מגש אפייה גדול ולהתפזר כך שהוא מתקרר במהירות (ראה ידע, להלן). לאחר מגניב, לשמור מכוסה במקרר. ניתן לבשל ולהתקרר עד 2 ימים קדימה.
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
תה סקווש למחבת צלייה. לזרוק עם 1 כף שמן צלוי במשך כ 30 דקות עד מרכך וזהב, הופך אותו מדי פעם. בינתיים, להמיס עוד ידית של חמאה במחבת, להוסיף 1 כף שמן, ואז מטגנים את שאלוט פרוס עד ריכוך וזהב כהה, כ 15 דקות. מערבבים את הערמונים, צנוברים ועשבי תיבול, עונה, ואז לבשל עוד 2 דקות עד מחומם דרך.
מערבבים עם סקווש קלוי. יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה.
להביא מחבת גדולה של מים מומלחים לרתיחה.
הסר כל עלים חיצוניים קשוחים מהכרוב, ולאחר מכן להפריד את העלים הירוקים הגדולים מהראש. אתה צריך בערך 1
Blanch במשך 2 דקות או עד רק מכרז, ואז לצלול לתוך מים קרים ולנקז.
קו 23 ס " מ עוגת בדיל springform עם סרט נצמד (או, אם reheating בתנור, רק חמאה בדיל בנדיבות), ואז קו עם רוב עלי הכרוב, חופפים מעט ומשאיר קצה התלוי.
מערבבים את הפרמזן הצמחוני הנותר ואת המסקרפונה יחד, מתבל היטב עם מלח ופלפל. כפית חצי ריזוטו לתוך הפח (אם אתה מקורר את הריזוטו לילה, itll צריך לשבור קצת עם מזלג), ואז העליון עם תערובת סקווש. כף תערובת מסקרפונה על החלק העליון, ולאחר מכן לסיים עם שכבה שנייה של ריזוטו, לחיצה בחוזקה.
מקפלים את הקצוות התלויים של הכרוב על הריזוטו ולאחר מכן לאטום אותו עם העלים הנותרים. כיסוי עם סרט להיאחז תלויים; משקל למטה עם צלחת ארוחת ערב. יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה (אם ריזוטו מבושל, מקורר שכבתי ביום).
כדי לחמם, להפוך את העוגה (עדיין בסרט להיאחז בו) מתוך הפח על צלחת מיקרוגל הוכחה לבשל על בינוני במשך 10 דקות או עד צנרת חם לאורך כל. (מיקרוגל ייתן לך את התוצאות הטובות ביותר כפי שהוא שומר על כרוב ירוק ותוסס.) כדי לחמם בתנור, להשאיר את העוגה בדיל שלה, לכסות עם נייר חמאה וחום במשך 30 דקות ב 180c/מאוורר 160c / גז 4 עד חם דרך.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "