קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות9
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שכבת קוקוס

עוגת שכבת קוקוס
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת שכבת קוקוס, עוגת שכבת קוקוס, ו עוגת שכבת קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. ביסודיות גריז וקמח מחבת מתכת מרובע 8 אינץ'.לפצח את הביצים ולהפריד את החלמונים מן הלבנים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
שים את הלבנים בקערת ערבוב מתכת והכה עם מערבל חשמלי החזיק יד עד פסגות רכות טופס. הגדר aside.In קערת ערבוב, לנצח את החמאה וסוכר עד שמנת. מקציפים את החלמונים ואת הוניל, ואז להכות את הקרם של coconut.In קערה נפרדת, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קרם קוקוסקרם קוקוס
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מוסיפים את תערובת הקמח ואת החלב לבלילה לסירוגין, ערבוב ביד רק עד הקמח משולב. מערבבים בקוקוס.מקפלים בחלבון ביצה מוכה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
4
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת ואופים על המדף המרכזי במשך כ 40 דקות או עד שהוא מופיע להגדיר וקפיץ בחזרה כאשר נגע.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
בואו להתקרר לחלוטין על מדף וכפור עם גבינת שמנת Icing.To הפוך את הדובדבן, לנצח את הקרם עד פסגות נוקשות טופס ולהניח בצד. בקערת ערבוב, מקציפים גבינת שמנת וחמאה עד חלקה וקרם. בהדרגה להוסיף את הסוכר של קונדיטור. מקציפים את הוניל, ואז מקפלים פנימה את הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
מורחים על עוגה ומפזרים קוקוס קלוי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים