קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת תאנה אני

עוגת תאנה אני
עוגת תאנה אני צמחוני ומספק כ 15 מנות. לקינוח הזה יש 224 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם אבקת אפייה, ציפורן טחונה, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 28%, המנה הזו לא כל כך מצוינת. נסו קרוסטיני תאנה אפויה, ניוטון תאנה תוצרת בית, ו לחם מהיר של תאנה שקדים פליאו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
למסיבותלמסיבות
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
2
מערבבים יחד את הקמח, קינמון, ציפורן, אגוז מוסקט, 1 כפית סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
3
בקערה גדולה, שמנת יחד 1 כוס חמאה 1 1/2 כוס סוכר עד אור רכה. מערבבים פנימה את הביצים. מקציפים פנימה את תערובת הקמח לסירוגין עם חלב החמאה, מערבבים רק עד להטמעה. מקפלים פנימה את התאנים הקצוצות והפקאנים.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
יוצקים את הבלילה לתבנית מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
5
אופים בתנור שחומם מראש למשך 60 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
חבלי שוש טוויסט שחורחבלי שוש טוויסט שחור
למסיבותלמסיבות
6
להכנת הדובדבן: בסיר גדול מערבבים יחד חמאה, סוכר, חלב מתאדה וסודה לשתיה. מביאים לרתיחה, תוך ערבוב עד שהסוכר מתמוסס. ואז מבשלים בלי לערבב עד שהתערובת משחימה, או עד שהיא מגיעה לשלב הכדור הרך על מדחום ממתקים (234 מעלות פרנהייט - 115 מעלות צלזיוס). מצננים עד פושרים (110 מעלות פרנהייט).
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
יוצקים לתוך קערה קטנה והיכו עד שהוא מתעבה כדי להפיץ עקביות. מורחים במהירות ציפוי על העוגה שהתקררה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ