קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

עוגת תבלינים לעולם לא להיכשל

עוגת תבלינים לעולם לא להיכשל
לכו לחנות ותרימו אגוזי פקאן, טחנו את הכלספייס, סודה לשתייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת תפוחים ותבלינים, עוגת תפוחים ותבלינים, ו רסק תפוחים-ספייס עוגה.

הוראות

1
מנפים קמח, סוכר לבן, סודה, מלח, אבקת אפייה ותבלינים לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
סוכר מגורעןסוכר מגורען
תבליניםתבלינים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
2
מערבבים בחמאה 1/2 כוס או מרגרינה, חלב חמאה, ורסק תפוחים. לנצח במשך 2 דקות עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית. מוכה בביצים. מקפלים פנימה 3/4 כוס קצוץ אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחיםרסק תפוחים
חלב-חמאהחלב-חמאה
חמאהחמאה
ביצהביצה
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
3
יוצקים הבלילה לתוך משומן ו floured 9 x 13 מחבת אינץ.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מערבבים סוכר של ממתקים, גבינת שמנת, וניל עד חלקה. ממיסים 1/4 כוס חמאה על אש בינונית, ומוסיפים 1 כוס פקאן קצוץ. תמשיכי לערבב עד שתשחימי. מערבבים פקאנים מקוררים לתערובת גבינת שמנת. כפור את העוגה מקורר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
פקאניםפקאנים
גבינת שמנתגבינת שמנת
ונילוניל
חמאהחמאה