עוגת תה אגוזי לוז עם אגסים Moscato
עוגת תה אגוזי לוז עם אגסים Moscato עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 464 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא את "תמצית ונילן", "קרם כבד", "מוסקטו ד' אסטי " ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: מוסקאטו אגסים עלומים עטופים בבצק עלים, עוגת קילו מוסקטו ענבים ... .זה כמעט האהוב של אלביס, ו אגסים bosc קרמל עם חמאת אגוזים.
הוראות
בקערה, לשלב את האגסים עם Moscato D ' Esti ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 עד 4 שעות.
חמאה וקמח מחבת עוגה עגולה 8 על 1 אינץ'.
שימו את האגוזים על תבנית אפייה מעוטרת ואופים במשך 12 דקות, או עד להשחמה עשירה.
להעביר את אגוזי לוז למגבת מטבח ולתת מגניב לחלוטין. לשפשף את אגוזי לוז במגבת כדי להסיר את העורות. במעבד מזון, דופק את האגוזים עד שהם טחונים דק; להיזהר לא overprocess כדי להדביק.
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר כף יד, להכות 6 כפות של החמאה עם 1/4 כוס הסוכר עד אור ורך. הכה בחלמון הביצה, 1 בכל פעם, עד משולב היטב.
מוסיפים את הוניל, ואז מקפלים את אגוזי לוז וקמח.
בקערה נירוסטה, לנצח את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס.
להוסיף את 2 כפות הנותרים של סוכר לנצח עד פסגות מבריק כמעט מוצק טופס. מערבבים שליש החלבונים לתוך הבלילה עוגה כדי להבהיר את זה, ואז לקפל את הלבנים הנותרים. לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים במשך כ 20 דקות, או עד בודק עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי.
להעביר את העוגה למתלה ולתת לו להתקרר מעט במחבת. תריץ סכין דק סביב העוגה ותבטל את המכירה. לכסות באופן רופף עם מגבת מטבח.
מסננים את המוסקטו ד ' אסטי לסיר קטן. מבשלים על אש נמוכה עד מופחת 3 כפות, על 10 דקות.
תן לסירופ להתקרר, ואז לקרר.
במחבת גדולה, להמיס את שארית 1 כף חמאה.
מוסיף את האגסים ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה, על 4 דקות לכל צד. סדר את טריזי האגס על גבי העוגה בתבנית דיבר.
בקערה נירוסטה, לנצח את הקרם עד שהוא מתחיל להתעבות.
מוסיף את מוסקאטו ד ' אסטי מופחת להכות עד פסגות רכות טופס.
המלצת יין: אלכוהול נמוך (5 אחוזים), off-יבש 1999 La Spinetta Moscato d ' Esti Bricco Quaglia מ Giorgio Rivetti הוא מתוק מבלי להיות cloying, וניחוחות הפרי שלה ו-nutty overtones להצביע על טעמים דומים בקינוח מתוק זה בעדינות. הבועות הגמישות האלגנטיות של היין מספקות גם ניגוד טעים לליווי הקצפת.