עוגת תות צרפתי 1970
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל 1970 של עוגת תות צרפתי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. . זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך עמילן תירס, קרום עוגת חמאה, שמנת מתוקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 27%. מתכונים דומים: עוגת משי צרפתית תוצרת בית (מאפס), עוגת אלגרט שיפון 1970, ו פרנץ ' טוסט תות.
הוראות
מקציפים גבינת שמנת 1 כף שמנת כבדה יחד בקערה.
מורחים לתוך החלק התחתון של קרום העוגה. סדר על 2 כוסות לרבעים תותים על שכבת גבינת שמנת.
מערבבים 2 כוסות תותים פירה, 1 כוס סוכר, ו קורנפלור בסיר; מבשלים מעל חום בינוני עד מופחת מעט מעובה, על 10 דקות. מגניב לגמרי.
יוצקים תערובת תותים מקורר על שכבת תות בקרום העוגה. צ ' יל במקרר עד שנקבע, 2 שעות.
הכה 1 כוס שמנת כבדה, 2 כפות סוכר, ותמצית וניל בקערה עד אור ורך, על 5 דקות.