קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 47 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים-אגוז מתובלת עם ציפוי גבינת שמנת

עוגת תפוחים-אגוז מתובלת עם ציפוי גבינת שמנת
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 627 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. לכי לחנות ותאספי תפוחים, מלח ים, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-47 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת שזיפים מתובלת בזיגוג גבינת שמנת, עוגת גזר מתובלת הל עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד לבן, ו עוגת תפוחים ספייס עם הדובדבן גבינת שמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות f. חמאה ליברלית וקמח צינור מחורץ 10 אינץ ' או מחבת שמרים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד את התפוחים, סירופ מייפל, ביצים, סוכר, שמן ווניל. בקערה בינונית נפרדת, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט, זנגביל ומלח. בקבוצות, לערבב את החומרים יבשים לתערובת התפוח. מערבבים באגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים את התערובת לתוך מחבת מוכן ואופים עד בודק עוגה או שיפוד מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי, 55 עד 60 דקות. מגניב במשך 15 דקות ולהפוך על מתלה חוט להתקרר לחלוטין, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
עבור הדובדבן: במעבד מזון, לשלב את אבקת סוכר, שמנת כבדה, גבינת שמנת, 3 כפות מים, וניל. תהליך עד חלקה, הוספת מים נוספים, 1 כפית בכל פעם, עד הדובדבן הוא pourable. כפית הדובדבן על העוגה ולאפשר להגדיר במשך 20 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח

מרכיבים

2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים12קצת קישואים קצוציםחמאה לשמן את המחבתחמאה לשמן את המחבת113פלפל האבנרוגבינת שמנת, בטמפרטורת החדרגבינת שמנת, בטמפרטורת החדר3ביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמחקמח31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחים ירוקים, כגון סבתא סמית', קלופים, cored וקוביות לחתיכות 1/4 עד 1/2 אינץתפוחים ירוקים, כגון סבתא סמית', קלופים, cored וקוביות לחתיכות 1/4 עד 1/2 אינץ1גבינת פרמזן מגוררתקינמון טחוןקינמון טחון1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהירסוכר חום בהיר3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)מלח ים משובחמלח ים משובח1גבינת פרמזן מגוררתתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תמצית וניל טהורתמצית וניל טהור1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי מלך קצוציםאגוזי מלך קצוצים3קרום: פירורי קרקר גרהםמים, בתוספת תוספת, לפי הצורךמים, בתוספת תוספת, לפי הצורך