קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים ושמן זית עם זיגוג מייפל

עוגת תפוחים ושמן זית עם זיגוג מייפל
מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 48 גרם של שומן, וסך הכל 926 קלוריות. והוא מספק כ 6 מנות . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם ביצים חופשיות, חלבונים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אין שמרים-לחמניות קינמון תפוחים עם דובדבן אדר, עוגת מח עצם ופקאן עם זיגוג מייפל, ו שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריז 8 אינץ '/ 20 ס " מ תבנית עוגה springform בשורה התחתונה והצדדים עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
2
מניחים את הצימוקים והמים בסיר בינוני ומבשלים על אש נמוכה עד שכל המים נספגים. השאר לקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מחממים התנור ל 325°f / 170°C. לנפות יחד את הקמח, קינמון, מלח, אבקת אפייה, וסודה לשתייה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
שים את השמן ואת הסוכר superfine בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט (או להשתמש מקצף אם אין לך מיקסר). חותכים את שעועית וניל לאורכו במחצית, באמצעות סכין חדה, לגרד את הזרעים החוצה לתוך הקערה. לנצח את השמן, סוכר, וניל יחד, ואז בהדרגה להוסיף את הביצים. התערובת צריכה להיות חלקה ועבה בשלב זה.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מערבבים את התפוחים חתוכים לקוביות, צימוקים, וגרידת לימון, ולאחר מכן מקפלים קלות את החומרים יבשים מנופה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
6
לטאטא את החלבונים ביצה בקערה נקייה, או ביד או עם מיקסר, עד שיש להם עקביות מרנג רך. מקפלים אותם לתוך הבלילה ב 2 תוספות, מנסה לשמור על אוויר רב ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
יוצקים את הבלילה למחבת מרופדת, מפלס אותו עם מרית הדובדבן, ומניחים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אופים במשך 1 1/2 שעות, עד שיפוד מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
הסר מהתנור ולהשאיר להתקרר בתוכנית.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
ברגע שהעוגה קרה לחלוטין, אתה יכול להרכיב אותה.
11
הסר מן המחבת ולהשתמש סכין משונן גדול לחתוך אותו במחצית אופקית. אתה צריך בסופו של דבר עם 2 דיסקים דומים. אם העוגה מאוד כיפה, ייתכן שיהיה עליך לגלח קצת את החצי העליון כדי ליישר אותו.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
כדי להפוך את הדובדבן, להכות יחד את החמאה, סוכר muscovado, וסירופ מייפל עד אור ואוורירי. אתה יכול לעשות את זה ביד, או רצוי, במערבל, מצויד מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Muscovadoסוכר Muscovado
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
13
מוסיף את גבינת שמנת ומכה עד הדובדבן הוא חלק לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
14
באמצעות מרית הדובדבן, להפיץ שכבה של הדובדבן 3/8 אינץ / 1 ס " מ עובי על החצי התחתון של העוגה. בזהירות למקם את החלק העליון על זה. כפית את שאר הדובדבן על גבי ולהשתמש מרית הדובדבן כדי ליצור אורכי גל או כל דפוס אחר. אבק אותו עם סוכר ' ממתקים, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט