עוגת תפוחים לבישול איטי
צריך קינוח צמחוני? עוגת תפוחים לבישול איטי יכולה להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו עוגת תפוחים לבישול איטי, עוגת פודינג תפוחים איטית לבישול, ו עוגת תפוחים אוכמניות מבושלת איטית (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 5 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מקום 2 (באורך 30 אינץ') רצועות נייר קלף בישול בתבנית X בתחתית ובמעלה הצד של סיר איטי; שורה תחתונה של סיר איטי עם נייר קלף בישול. ספריי נייר עם ספריי בישול.
בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח, סוכר חום, קינמון, סודה לשתיה, אבקת אפייה, מלח, אגוז מוסקט וציפורן עם מקצף. בקערה קטנה, מערבבים רסק תפוחים, חלב חמאה, חמאה מומסת, וניל וביצה.
מוסיפים תערובת רסק תפוחים לתערובת קמח, ערבוב עד חלקה. מערבבים תפוחים יבשים.
יוצקים הבלילה לתוך סיר איטי להפיץ בשכבה אפילו.
כיסוי; לבשל על הגדרת חום גבוהה 1 שעה עד 1 שעה 30 דקות או עד נפוח קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
מגישים חם; העליון עם ציפוי מוקצף.