עוגת תפוחים נא הפרס של אמא
עוגת התפוחים זוכת הפרס של אמא עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר הקינוחים שלך. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 210 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . אם יש לך חלב, קמח, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. מתכונים דומים: עוגת שקדים עטור פרסים, עוגת אפרסק זוכת פרסים, ו רול ג'לי עטור פרסים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'. הפוך את ציפוי על ידי ערבוב יחד 1/4 כוס סוכר חום, 1/4 כוס סוכר לבן, אגוזי מלך קצוצים 1/2 כפית קינמון. תניח בצד.
בקערה גדולה, מערבבים יחד 1 כוס סוכר לבן, 1/2 כוס סוכר חום, קמח, מלח, סודה לשתייה וקינמון. הפוך באר במרכז, ויוצקים בשמן, ביצים וחלב חמוץ. לנצח עד חלקה, ואז לקפל תפוחים קצוצים.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.