עוגת תפוחים עם זיגוג קרמל
עוגת תפוחים עם זיגוג קרמל יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. והוא מספק כ 16 מנות . אם יש לכם תפוחים סבתא סמית, סוכר חום, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת רום תפוחים מתובלת עם זיגוג קרמל סיידר תפוחים, עוגת תפוחים ותבלינים עם זיגוג קרמל, ו עוגת תפוחים-אגוז עם זיגוג קרמל.
הוראות
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי על בינוני גבוה, להכות את החמאה ואת סוכרים מגורען וחום עד אור ורך, 3 עד 5 דקות.
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, מכות אחרי כל תוספת. בקערה אחרת, לשלב את הקמח, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט, ומלח. באמצעות כף עץ, מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח לתערובת הביצה. הבלילה צריכה להיות עבה מאוד. מערבבים את התפוחים, פקאן, ווניל. לגרד את הבלילה לתוך מחבת אפייה בחמאה ומשוריינת 9-by-13 אינץ'.
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, 50 עד 60 דקות.
תן מגניב לפחות 10 דקות בזמן שאתה עושה את זיגוג קרמל, אם שימוש.
עם מרית, לשחרר את הצדדים של העוגה. אם אתה רוצה להסיר אותו מהמחבת, להפוך אותו על גבי תבנית אפייה, ולאחר מכן להפוך אותו שוב, בצד ימין למעלה, על מגש. עם קיסם או מזלג, לתקוע חורים בכל רחבי פני השטח.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר, עם גלידה,אם תרצה.