צריך קינוח צמחוני? פאי תפוחים קלאסי בקרום כפול יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 332 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו תפוחים, תפוחים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו פאי תפוחים קרום כפול קלאסי, פאי תפוחים כפול קרום, ו פאי תפוחים כפול קרום (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא קמח ומלח בקערה גדולה להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מוסיפים חמאה וקיצור ומשפשפים בקצות האצבעות עד לקבלת ארוחה גסה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערך
גרוטאות טריות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מפזרים 3 כפות מים; לזרוק עד לגושים לחים טופס, הוספת מים נוספים על ידי כפית אם התערובת יבשה. לאסוף בצק לכדור; לחלק לשניים. להשתטח לתוך דיסקים. לעטוף בפלסטיק; צמרמורת לפחות 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור. לרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני השימוש.)