קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת תפוחים קלאסית עם קרום כפול

עוגת תפוחים קלאסית עם קרום כפול
צריך קינוח צמחוני? פאי תפוחים קלאסי בקרום כפול יכול להיות מתכון סופר לנסות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 332 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו תפוחים, תפוחים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 12% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו פאי תפוחים קרום כפול קלאסי, פאי תפוחים כפול קרום, ו פאי תפוחים כפול קרום (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא קמח ומלח בקערה גדולה להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים חמאה וקיצור ומשפשפים בקצות האצבעות עד לקבלת ארוחה גסה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מפזרים 3 כפות מים; לזרוק עד לגושים לחים טופס, הוספת מים נוספים על ידי כפית אם התערובת יבשה. לאסוף בצק לכדור; לחלק לשניים. להשתטח לתוך דיסקים. לעטוף בפלסטיק; צמרמורת לפחות 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור. לרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1
מחממים תנור ל 400°f. תרסיס 9 אינץ ' קוטר צלחת זכוכית צלחת צלחת עם ריסוס nonstick. מערבבים את כל התפוחים, 3/4 כוס סוכר, מיץ לימון, 1/2 כפית קינמון, ווניל בקערה גדולה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
בואו לעמוד עד טופס מיצים, על 15 דקות.
3
מערבבים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
4
מרדדים דיסק בצק 1 על משטח מקומח קלות לסיבוב 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מניחים בצק בצלחת עוגה מוכנה. כפית במילוי; נקודה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
6
מרדדים דיסק הבצק השני לסיבוב 13 אינץ'. באמצעות פקק בקבוק קטן, לגזור עשרה עיגולים בקוטר 1/2 אינץ ' מן הבצק לקישוט; להשליך עיגולים. בצק עטוף מעל מילוי. חותם קצוות קרום העליון והתחתון יחד; לקצץ 1/2 אינץ ' לבליטה. מקפלים overhang תחת; crimp דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מברשת פאי עם חלב.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
8
שלב הנותרים 1 כף סוכר קמצוץ גדול של קינמון בקערה קטנה; מפזרים על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מעבירים פאי לתבנית אפייה; מניחים בתנור. מיד להפחית את הטמפרטורה 191°.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
אופה עוגה עד הקרום הוא חום זהוב, תפוחים הם במכרז ומילוי מבעבע עבה, כיסוי קצה עם נייר אם בראונינג מהר מדי, על 2 שעות. מגניב 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
מגישים חם או בטמפרטורת החדר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לכסות באופן רופף; לאחסן בטמפרטורת החדר.)