עוגת תפוח קרמל חמה
עוגת תפוח קרמל חמה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 15 מנות. עם 385 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, קצפת ציפוי רך, תערובת עוגה, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: עוגת תפוח קרמל חמה, עוגת פודינג קרמל חמה, ו עוגת תפוח קרמל חמה ללא גלוטן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. בסיר כבד 1 ליטר, מבשלים חמאה, קצפת וסוכר חום על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, רק עד החמאה נמסה.
מפזרים פקאן; למעלה עם תפוחים פרוסים.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מים, שמן, ביצים ותבלינים עוגת תפוחים עם מערבל חשמלי על מהירות נמוכה עד לחלח, ואז במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם. בזהירות כפית הבלילה מעל תערובת תפוחים.
אופים 41 עד 47 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות. שחרר צדדים של עוגה מחבת.
מניחים מגש עמיד בפני חום המגיש במהופך על מחבת; בזהירות להפוך מגש פאן מעל.
תן פאן להישאר על עוגה על 1 דקה כך קרמל יכול לטפטף על עוגה.
בקערה קטנה, לערבב ציפוי מוקצף ציפוי.
מגישים עוגה חמה עם תערובת זיגוג וטפטף עם ציפוי קרמל. חנות מכוסה במקרר.