המתכון לעטיפות הסקמפי של מרקוס אנטוניוס מוכן תוך כ 21 דקות, וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, פסקטריאן, קטוגני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 180 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. גשו לסופר וקנו צלפים, שרימפס, עגבניות מיובשות ועטיפות טורטייה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: Scampi עם שום, צ'ילי ונענע: Scampi con Aglio, פפרוני E Nepitella, מארק הגדול, ו מרק הטורטייה של מארק אן.
הוראות
1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים שמן, שום ופלפל מרוסק.
מרכיבים שתצטרך
שום
פלפל
שמן בישול
3
מוסיפים שרימפס ומתבלים עם תיבול גריל או מלח ופלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 3 דקות או עד שרימפס הם ורודים ומוצקים.
מרכיבים שתצטרך
תיבול גריל
מלח ופלפל
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
להעביר שום ושרימפס ללוח חיתוך מגניב 2 דקות. קוצצים גס שרימפס ושום. מחק את פאן.
מרכיבים שתצטרך
שום
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
מחבת
5
קוצצים 2 לבבות של רומיין ומניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
לבבות רומיין
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מוסיפים שרימפס קצוץ ושום, צלפים, גרידת לימון אנשובי ומיץ. לזרוק סלט, ואז להוסיף שמן מחדש לזרוק. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
גרידת לימון
אנשובי
צלפים
שום
שרימפס
מיץ
שמן בישול
7
טורטיות שלפוחית במחבת nonstick חם מאוד או מעל להבה פתוחה על תנור גז צורב למעלה במשך 15 שניות בכל צד כדי לרכך. ערמה 1/4 של הסלט על לעטוף. טאק בצדדים, לעטוף ולהתגלגל. חוזר.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.