עוטפת מנגו ושרימפס
מנגו ועטיפות שרימפס הוא pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 619 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך שרימפס פגז, שמנת, מנגו בשלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: עוטפת מנגו ושרימפס, חסילונים ועטיפות חסה מנגו, ו חסילונים ועוטפת חסה מנגו {ארוחה של 20 דקות}.
הוראות
דופק שמנת חמוצה, מיונז, בזיליקום, עירית, 1/4 כפית מלח, ופלפל בבלנדר עד עשבי תיבול קצוצים דק תערובת הוא ירוק חיוור.
להביא 2 ליטרים מים, מיץ לימון, ונשאר 2 כפיות מלח לרתיחה בסיר 3 ליטר, ואז לחלוט שרימפס, שנחשף, בבית רתיחה חשופה עד מבושל רק דרך, כ 3 דקות.
מעבירים שרימפס עם כפית מחוררת לקערת קרח ומים קרים כדי להפסיק לבשל.
בואו לצנן שרימפס במים 2 דקות, ולאחר מכן לנקז יבש לטפוח. קוצצים גס שרימפס, ולאחר מכן להוסיף רוטב יחד עם מנגו ומערבבים לשלב.
טוסט טורטיות 1 בכל פעם ישירות על צורב (גז או חשמלי) בחום גבוה בינוני, מתהפך ומסתובב עם מלקחיים, עד נפוח מעט משחיז כתמים אבל עדיין גמיש, 30 עד 40 שניות.
מעבירים למגבת מטבח נקייה כמו קלוי וערימה, עטוף באופן רופף במגבת.
מחלקים גרגיר הנחלים בין טורטיות, מסדרים אותו על פני באמצע, ולאחר מכן העליון עם 1 1/4 כוסות סלט שרימפס. טאק בקצוות של עוטפת, ולאחר מכן להפשיל בחוזקה כדי לצרף מילוי.
חותכים עוטפת בחצי באלכסון.