עוף אלפרדו פיצה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 805 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם מלח, מלח, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. . מתכונים דומים: עוף אלפרדו פיצה, עוף אלפרדו פיצה, ו עוף אלפרדו פיצה.
הוראות
1
כדי להפוך את הרוטב: להמיס חמאה בסיר קטן על אש בינונית. מערבבים במלח, פלפל וקמח, ולאחר מכן מערבבים את החלב ואת גבינת רומנו. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
ופלפל כתום
הודו מבושל מגורר (או עוף)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
הסר מהחום, לכסות ולהניח בצד.
3
כדי להפוך את חמאת שום: להמיס את החמאה בסיר קטן על חום בינוני. תערובת בשום, רוזמרין, ומלח. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד שום רך אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הסר מהחום, לכסות ולהניח בצד.
1
יוצקים את המים החמים לתוך קערה קטנה ומערבבים את השמרים עד מומס. אפשר לנוח עד קצף שמרים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים את שמן הירקות, סוכר, מלח, רוזמרין, ואבקת שום יחד בקערת ערבוב. מערבבים בתערובת השמרים, ומערבבים בהדרגה בקמח. להתאסף לכדור רופף ללוש עד צורות כדור חלקות. כיסוי, ולתת לנוח 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מתבלים את העוף הקלוי ברוזמרין, קורנית, תיבול עוף, אבקת שום ומלח. קוצצים או לגרוס ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
עוף צלוי
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מורחים בצק על פיצה מוכנה. למעלה עם חמאת שום מקוררת, מכסה קרום שלם. הבא להפיץ עם רוטב אלפרדו (במידת הצורך, חם כדי להפיץ עקביות), עוזב קצוות קרום. למעלה עם עוף, פונה מעיל עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדו
חמאת שום
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2
אופים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, או עד הקרום התחתון הוא השחמה קלות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר מהתנור ולתת להגדיר במשך 2 עד 3 דקות לפני חיתוך.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto