עוף אפוי מצופות תפוחי אדמה ועשב
עוף אפוי עשב מצופת תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 330 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם פילסברי best® קמח כל המטרה, שמן צמחי, חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו חזה עוף אפוי מצופה בעשב, חזה עוף אפוי מצופה בעשב, ו עוף אפוי בתנור עם רוטב שמן זית ופטרוזיליה (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת תבנית אפייה עם שמן צמחי. חזה עוף פאונד אפילו עובי 1/2 אינץ'.
שלב 1/4 קמח כוס, 1 1/2 כפיות מתובלות מלח ופלפל שחור בצלחת רדודה.
מערבבים ביצה ומים בצלחת רדודה אחרת; להכות עם מזלג עד קצף.
מערבבים פתיתי תפוחי אדמה, פתיתי פטרוזיליה וקמח 1/4 כוס הנותרים 1/2 כפיות מתובלות מלח בצלחת רדודה אחרת; לזרוק בעדינות כדי להפיץ תבלינים שווה.
חזה עוף מעיל עם תערובת קמח; לטבול לתוך תערובת ביצה. מעיל עם תערובת תפוחי אדמה פתית, לטפוח עד העוף מצופה היטב; לנער את עודף לחם.
אופים 10 דקות. הפעל עוף מעל; להמשיך לאפות 6 עד 8 דקות או עד מדחום קריאה מיידית מגיע 74°.
חום 3 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מקום חזה עוף בפירורי לחם במחבת. מבשלים 4 עד 5 דקות לכל צד עד חום זהוב או עד מדחום קריאה מיידית מגיע 74°.