עוף בגריל עם חמאת אפרסק בורבון
עוף בגריל עם חמאת אפרסק בורבון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 333 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פלפל, בורבון, אפרסקים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-12 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: חזיר צלוי ברוטב ברביקיו בורבון-אפרסק, צלעות חזיר בגריל עם אפרסק, בורבון, רוטב חרדל, ו אפרסקים בגריל עם רוטב חמאה חום בורבון.
הוראות
שלב את 3 החומרים הראשונים בסיר. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות.
מערבבים תערובת אפרסק, בורבון, סוכר חום, ו 1/4 כפית מלח במעבד מזון או בלנדר, ומעבדים במשך 1 דקה או עד חלקה.
העברת תערובת אפרסק 13 x 9 אינץ זכוכית או צלחת אפייה קרמיקה.
אופים ב 250 במשך 2 שעות ו 15 דקות או עד מעובה.
מחממים גריל לחום בינוני-גבוה.
מפזרים הנותרים 1/2 כפית מלח ופלפל באופן שווה על פני עוף.
מניחים עוף על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 6 דקות בכל צד או עד שנעשה.