עוף בגריל עם צ'יפוטלה-סלסה אבוקדו
עוף בגריל עם צ'יפוטלה-סלסן אבוקדו הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 822 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו עגבנייה, תרנגולות מטוגנות, כוסברה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס אבוקדו שוקולד / מוס אבוקדו שוקולד מריר מהיר כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טונה בגריל עם צ'יפוטלה פונזו וסלסה אבוקדו, עוף בגריל צ'יפוטלה עם כריך אבוקדו, ו סלסה עוף צ'יפוטלה טוסט גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
גז חום או גריל פחם. בקערה בינונית, לשלב תערובת תיבול טאקו, שמן, מיץ לימון ודבש; לערבב היטב.
תערובת מברשת באופן שווה על כל הצדדים של רבע עוף.
כאשר הגריל מחומם, מניחים עוף על גריל גז מעל חום בינוני או על גריל פחם 4 עד 6 אינץ ' מגחלים בינוניים. מבשלים 30 עד 40 דקות או עד שהעוף הוא מזלג מכרז ומיצים לרוץ ברור, פונה לעתים קרובות.
בינתיים, לשלב את כל מרכיבי סלסה; לערבב היטב.
מגישים תערובת סלסה עם עוף.