עוף בוטנים חריף
עוף בוטנים חריף הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך בוטנים קלויים יבשים, שן שום, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: כריך גבינה בגריל עוף בוטנים פיקנטי (aka להמס סאטה העוף), עוף בוטנים חריף, ו סלט עוף בוטנים חריף.
הוראות
מערבבים מרק, קורנפלור, סוכר, רוטב סויה, חומץ ופלפל אדום; להפריש.
חום ווק או מחבת 12 אינץ ' על חום גבוה.
להוסיף שמן; לסובב ווק לצד המעיל.
מוסיפים עוף, שום ו gingerroot; מוקפץ על 3 דקות או עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז.
להוסיף פלפל; מוקפץ 1 דקה.
מוסיפים תערובת מרק לווק. מבשלים ומערבבים על 1 דקה או עד הרוטב הוא מעובה. מערבבים בבוטנים.