קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

עוף בטרפליי עם ירקות שורש קלוי ורוטב מחבת

עוף בטרפליי עם ירקות שורש קלוי ורוטב מחבת
עוף Butterflied עם ירקות שורש קלוי ורוטב מחבת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 82 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 1300 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, גזר, זרעי שומר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. נסו Butterflied, יבש בריח קלוי טורקיה עם פנצנלה ירקות שורש קלוי, עוף צלוי עם ירקות שורש, ו עוף צלוי עם ירקות שורש (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
תוציא את העוף מהמקרר ותסיר את הקרביים מהחלל. להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך כשעה.
4
התאם את המתלה למרכז התנור וחמם מראש ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
השתמש מספריים מטבח לחתוך את עמוד השדרה של העוף. אתה יכול לעשות את זה עם סכין שף כבדה, אבל רוב האנשים מוצאים את זה הכי קל עם המספריים. שמור את עמוד השדרה למניות מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
מספריים מטבחמספריים מטבח
6
הנח העוף שלך פתוח כמו ספר על משטח העבודה שלך, עור בצד למעלה. לשטח את העוף עם הידיים עם לחץ חזק; אתה צריך לשמוע רעש פיצוח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מפזרים את העוף עם זרעי רוזמרין ושומר, ומפזרים בנדיבות מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
מחממים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. לאחר חם, להוסיף 2 כפות שמן זית כדי לחמם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
9
מוסיפים את העוף, העור בצד למטה, וצורב עד חום זהוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
בעוד העוף צורב, מוסיפים את תפוחי האדמה, גזר ושאלות לקערה יחד עם 2 כפות הנותרים שמן זית. מתבלים במלח ופלפל וזורקים היטב, מוודאים שכל הירקות מצופים היטב בשמן. הפוך את העוף והוסף את הירקות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
צולים את העוף עד למד חום מיידי מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 165 מעלות F, על 1 שעה 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
12
הסר את העוף ללוח חיתוך לנוח במשך 15 דקות לפני גילוף. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את הירקות למגש ולכסות באופן רופף עם נייר כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
13
בינתיים, מניחים את המחבת על מבער ולהגדיר לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
14
מוסיפים את היין הלבן ומשתמשים בכפית עץ כדי לגרד את חתיכות השחמה בתחתית המחבת. מערבבים במרק עוף. להפחית בחצי, או עד שרוטב מעילי החלק האחורי של כף. מערבולת בחמאה בסוף המבעבע לטעם עשיר יותר ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
15
חותכים את העוף לחתיכות ומגישים עם הירקות והרוטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
16
מפזרים את הירקות עם פטרוזיליה קצוצה טרייה נוספת אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר