קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

עוף ביין, בדרך שלי.

עוף ביין, בדרך שלי.
Coq Au Vin, My Way is a ללא גלוטן וקמאיות ומספק כ 6 מנות. במנה עיקרית זו יש 413 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, שמנת כבדה, ירכיים עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Coq au riesling פסטה.

הוראות

1
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיף את הירכיים עוף, שום כתוש, ותבלינים איטלקיים. חום את הירכיים עוף משני הצדדים, ולאחר מכן להוסיף את העגבניות ופטריות פורטובלו. מתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
3
מסננים את כמחצית מהנוזל מהמחבת, ויוצקים ביין בורגונדי. כיסוי, ומבשלים עוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר את העוף, עגבניות ופטריות לתבנית אפייה מרובעת 8 או 9 אינץ'. מכסים בבצל פרוס, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). להביא את הנוזל שנותר במחבת לנקודת הרתיחה מעל חום בינוני-נמוך. בעדינות להקציף את קרם כבד גבינת Gruyere.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר מהחום, ומערבבים עד חלקה. אם הרוטב אינו עבה מספיק, להקציף את קורנפלור, ומבשלים מעל חום נמוך מאוד עד שהוא מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
יוצקים את הרוטב על העוף בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
אופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.