עוף בסגנון אסייתי ואטריות עם כוכב אניס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, עבה של זנגביל, רוטב סויה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: אגסים אסיאתיים עם כוכב אניס אפוי קלף, חזיר סויה מתוק W כוכב אניס בסגנון קוריאני, ו עוף צלוי כוכב אניס.
הוראות
1
שים את פטריות שיטאקי בקערה ומכסה במים רותחים. להפריש כדי לרכך במשך כ -20 דקות. לשפשף את הפטריות בנוזל השרייה כדי להסיר כל חצץ. זרוק את הגבעולים דק לחתוך את הכובעים. הניחו בצד את השריית הנוזלים ואת הכובעים החתוכים.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הלבן ביצה, קורנפלור, מלח, ו 1 כף מים.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את העוף ומערבבים היטב את המעיל. להפריש במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
שים את האטריות צלופן בקערה לכסות עם מים חמים. להפריש עד גמיש, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות צלופן
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מסננים את האטריות ומניחים בצד. בקערה קטנה, לשלב את היין, רוטב סויה, רוטב צדפות, שמן בוטנים, שמן שומשום, שום וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפות
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
קורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץ
מתכון לפיצוצ'רי
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
בסיר גדול, לשלב 3 כוסות מים עם זנגביל וכוכב אניס. לאט לאט לשפוך את נוזל פטריות שמורות, לעצור לפני שאתה מגיע חצץ בתחתית. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום נמוך, לכסות ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
גרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוסיפים את תערובת רוטב הסויה ומגבירים את החום לגובה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץ
8
מוסיפים את העוף ומבשלים עד אטום, ערבוב עם מזלג גדול כדי להפריד את הרצועות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
מוסיף את shiitakes ואת האטריות צלופן. באמצעות מלקחיים, להרים ומערבבים את האטריות עד שהם הופכים שקופים, על 3 דקות. מערבבים את chard השוויצרי בצל ירוק ולהעביר 4 קערות גדולות. מתבלים בפלפל לבן וכמה טיפות שמן צ ' ילי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות צלופן
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
Chard שוויצרי
שמן צ ' ילי
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
פטריות שיטאקה
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת