עוף בסיר איטי Marsala
עוף בסיר איטי Marsala עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו שום, קורנפלור, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: עוף בסיר איטי Marsala, עוף מבושל איטי Marsalan ואורז, ו מטבל גבינה עוף מבושל איטי עם Marsalan ופטריות.
הוראות
תרסיס 4-5 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. בסיר, מניחים שום ושמן.
מפזרים עוף עם מלח ופלפל; מקום בתנור על שום.
מניחים פטריות על עוף; שופכים יין על כל.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 5 עד 6 שעות.
הסר עוף מן התנור; מניחים על צלחת לכסות כדי לשמור על חם. בקערה קטנה, לערבב מים קורנפלור עד חלקה; מערבבים לתוך נוזל בתנור. להגדיל את הגדרת החום גבוה; לכסות ולבשל כ 10 דקות או עד הרוטב הוא מעובה מעט. תחזיר את העוף לבישול.
כדי לשרת, תערובת פטריות כפית על חזה עוף; מפזרים פטרוזיליה.