קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות72
מגזין

עוף בסיר חימר עם תאריכים, Sucuk ו Bulgur

עוף בסיר חימר עם תאריכים, Sucuk ו Bulgur
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף בסיר חימר עם תאריכים, Sucuk ו Bulgur. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 99 גרם חלבון 109 גרם של שומן, וסך הכל 1755 קלוריות. אם יש לכם sucuk, שרי נדיב, פלפלים ארוכיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, בצל חימר עוף בסיר, ו עוף ג'ינג'ר בסיר חימר.

הוראות

1
מחממים התנור ל 204°.
2
מחממים את החמאה ושמן זית כתית מעולה בצלחת קדירה כבדה. בעדינות להזיע את הבצל, שום, פלפלים וצ ' ילי עם הכמון וקינמון במשך כ -5 דקות, או עד שהירקות מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את השרי, העגבניות, הבולגור, ציר העוף, הקינמון, אניס הכוכב וקורנית ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום, ואז לכסות ומבשלים בעדינות במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
בינתיים, חותכים את התרנגולות לרבעים ומתבלים קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
במחבת כבדה נוספת, מחממים את שמן הזית על אש בינונית ומחממים את הבשר קלות בכל מקום.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיף את sucuk ומטגנים עד חום זהוב משני הצדדים.
7
להעביר את הפוסינים וסוקוק לתבשיל ולהכניס את התאריכים. מכסים את המחבת ומבשלים בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות. לטעום ולהתאים את התיבול ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
8
מטורקיז: מסעות שף בטורקיה של גרג ולוסי מלוף. טקסט גרג ולוסי מלוף; צילום מזון ויליאם Meppem. Published by Chronicle Books LLC.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

2שרימפס וורידיםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.bulgur, שטףbulgur, שטף3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תרנגולותתרנגולות2צ'ילי ירוק ארוך, זרע וחתוך לקוביותצ'ילי ירוק ארוך, זרע וחתוך לקוביות1stickגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, פרוסשום, פרוס1כפית קינמון טחון רמהכפית קינמון טחון רמה1אוראו ממולאים כפוליםכמון טחוןכמון טחון4תאריכי medjool, זרע לחתוך לרבעיםתאריכי medjool, זרע לחתוך לרבעים12 כפיות אבקת שום3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)12 כפיות אבקת שוםשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2פלפלים ירוקים ארוכים, זורעים וחותכים לטבעותפלפלים ירוקים ארוכים, זורעים וחותכים לטבעות2פלפלים אדומים ארוכים, זורעים וחותכים לטבעותפלפלים אדומים ארוכים, זורעים וחותכים לטבעות2בצל אדום, לחתוך טבעות עבותבצל אדום, לחתוך טבעות עבות2שרימפס וורידיםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם12 כפיות אבקת שוםשרי נדיבשרי נדיב2צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ3sprigsמעט קורניתמעט קורנית57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2largesגפן-עגבניות בשלות, עור, זרע חתוךגפן-עגבניות בשלות, עור, זרע חתוך57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.sucuk, פרוסsucuk, פרוס