עוף בקארי קלוי עם קוסקוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 932 קלוריות, 53 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. מתאים ל-5 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לך מים, מיץ לימון, אבקת קארי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די טוב. מתכונים דומים: עוף בקארי צלוי עם קוסקוס, קוסקוס בקארי עם אפוני פלפל אדום קלויים וטופו, ו קוסקוס בקארי עם ירקות קלויים, אפרסק צ'אטני, ו-Ci.
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
בצל לבן, חתוך לקוביות
כָּתֵף
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים 2 כפות מיץ לימון, 1/2 מרק עוף כוס, ושמן צמחי; מערבבים כדי ליצור משחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4
לשפשף קצת את הדבק על החלל הפנימי של העוף, ולאחר מכן לעסות את הדבק שנותר על כל העוף, לשים אותו מתחת לעור שבו אתה יכול. מסבך את העוף אם תרצה, ומניח על מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
5
צלי בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד והמיצים רצים ברורים, כ -90 דקות. אם באמצעות מדחום בשר, הקפד שהעוף הגיע לפחות 165 מעלות F (75 מעלות C) בחלק העבה ביותר של הירך.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בעוד העוף צלוי, להביא 1 מרק עוף כוס, מים, 2 כפות מיץ לימון, חמאה לרתיחה בסיר גדול. מערבבים יחד את הקוסקוס 1 כף אבקת קארי, 2 כפיות אבקת בצל, 2 כפיות פפריקה, 1/2 כפית מרווה, 1/4 אבקת שום כפית, ואת עלה המפרץ בקערה גדולה. מערבבים את הקוסקוס לתוך הנוזל הרותח, ומבשלים 3 דקות. כבה את החימום וכסה. שמור על קוסקוס חם עד העוף מוכן.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
בצל לבן, חתוך לקוביות
כָּתֵף
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
גב שומן חזיר
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
נוזל-אונקיות מים טריים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה