עוף בקארי קוקוס
עוף בקארי קוקוס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 32 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. אם יש לכם מים, בצל prechopped, פטריות מראש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף בקארי קוקוס לשניים, עוף בקארי קוקוס, ו עוף בקארי קוקוס.
הוראות
להביא 1 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני. מערבבים בקוסקוס, ומכסים ומסירים מהחום.
בואו לעמוד 5 דקות. קצפת עם מזלג.
בעוד טבחים קוסקוס, לשלב 1/2 כוס מים, חלב קוקוס, הבא 6 מרכיבים (דרך משחת קארי), ערבוב היטב עם מקצף.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מפזרים עוף עם 1/4 מלח כפית.
הוסף עוף למחבת; לבשל 6 דקות או עד הסוף, הופך פעם אחת.
להוסיף 1 כפית שמן הנותרים למחבת.
מוסיפים אפונה, בצל ופטריות; מבשלים 3 דקות או עד שהפטריות רכות.
מוסיפים תערובת חלב קוקוס ו 1/4 כפית מלח למחבת; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים מיץ עוף וליים למחבת; מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.
מגישים מעל קוסקוס; מקשטים עם פלחי לימון,אם תרצה.