עוף ברביקיו אפרסקי
עוף ברביקיו אפרסקי הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 715 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו, בצל, פלפלים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מתכון זה אופייני למטבח ברביקיו. זה מושלם עבור יום האב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 56%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון רוטב ברביקיו אפרסקי, עוף אפרסק, ו עוף אפוי אפרסקי.
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הקמח, המלח והפלפל.
מוסיפים עוף, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי.
במחבת גדולה, עוף חום בשמן בקבוצות משני הצדדים. מחזירים הכל למחבת. בקערה גדולה שלבו את השימורים, הבצל, רוטב הברביקיו ורוטב הסויה; יוצקים מעל עוף. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15 דקות.
מוסיפים פלפלים ירוקים וערמוני מים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 5 דקות או עד שמדחום בשר קורא 170 אפים.
מגישים מיד עם אורז; או מצננים עוף ומעבירים לכלי מקפיא ומקפיאים עד 3 חודשים.
לשימוש בעוף קפוא: להפשיר במקרר למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני החימום מחדש. מכסים ואופים בחום של 350 למשך 50-60 דקות או עד מבעבע.
יין מומלץ: Zinfandel, ורוד נוצץ
זינפנדל ורוז ברסטל נוצץ הם בחירה מצוינת עבור עוף ברביקיו. זינפנדל פירותי ודל טאנין נהדר לכל מנת עוף ברביקיו דביקה ורטובה. אם אתם לא מרגישים יין אדום, גם רוז ברזי נוצץ יעבוד. הקרניבור זינפנדל עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![קרניבור זינפנדל]()
קרניבור זינפנדל
זינפנדל טורף בעל גוף מלא הוא עסיסי, נועז, גדול וטעים, הכולל רמזים לתבלינים עם מגע חלק לחיך שלם. טעמי פירות כהים עזים של אוכמניות, שזיפים ובויסנברי מתאימים לתווים של מוקה, שוקולד מריר, פלפל שחור ותבלין אפייה. טעמים של וניל ושקדים קלויים מתעכבים בגימור ארוך וחלק.