עוף ברביקיו בנייר כסף
עוף ברביקיו בנייר כסף הוא מתכון ללא גלוטן עם 4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 36 גרם חלבון , 37 גרם שומן ובסך הכל 563 קלוריות . , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . אם יש לכם חרדל טחון, רוטב ווסטרשייר, קטשופ וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 47% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פחית בירה בברביקיו עוף , אדובו, שום שרימפס בברביקיו ולחמניות חזיר אפויות במנגל .
הוראות
בסיר מערבבים את שמונת המרכיבים הראשונים; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 15 דקות.
מניחים 2 חתיכות עוף במרכז כל חתיכת נייר כסף; מקפלים את הקצוות כדי להחזיק את הרוטב.
מפזרים עוף במלח ופלפל. כפית רוטב על העוף. הביאו את הקצוות הארוכים מנוגדים של נייר כסף מעל החלק העליון וקפלו מטה מספר פעמים. קפלו את הקצוות הקצרים לכיוון העוף וקופצו היטב כדי למנוע דליפות.
מניחים חבילות על תבנית אפייה.
אופים ב-350 מעלות למשך שעה. פתחו בזהירות חבילות והורידו נייר כסף. צולים עוף במשך 5 דקות או עד להשחמה.